NisiOisin ve Kinako'nun Bishōnen Gizem Roman Serisi Anime Olacak
Seri 2015'de başladı ve 2016'da mangaya uyarlandı.

Cuma günü, NisiOisin ve Kinako'nun Bishounen serisinin 10. romanı, Bishōnen Tokage Hikari-hen, satışa çıktı ve romanın kapağındaki ek serinin animeye uyarlanacağını duyurdu.

İlk romanın hikayesi ana karakter Mayumi Dōjima, Yubiwa akademisinden sıkıntılı bir orta okul öğrencisi ile başlar. Mayumi, haklarında değişik söylentiler olan beş ilginç ve yakışıklı kişiyle tanışır ve onlarla okulda resmi olmayan ve kar gütmeyen "yakışıklı dedektifler"i kurar. 

Kodansha'nın romanlarından sorumlu Kodansha Taiga, serinin ilk romanı Bishōnen Tanteidan Kimi Dake ni Hikari Kagayaku Ankokusei'yi Ekim 2015 yayımladı. Romanın dokuzuncu cildi Ekim 2018'de hayranlarla buluştu.

Romanlar Nisan 2016'da Suzuka Oda tarafından Bishounen Tanteidan adı altında, Kodansha'nın ARIA dergisinde manga'ya uyarlandı. Manga, Nisan 2018'de ARIA'nın kapatılması üzerine aynı yılın ekim ayında Shonen Magazine Edge dergisine taşındı. Manganın ilk arkı geçtiğimiz temmuzda tamamlandı ve beşinci cildi 6 Eylül'de basıldı.

Romanlar, NisiOisin'in Monogatari ve Zarogoto serileri ile birlikte, 2017'nin Şubat ayında başlayan Shibamochi'nin krossover manga serisini Seishun Kijinden! 240 Gakuen'i esinlendirdi. Seri Kasım 2018'de sona erdi.


Kaynak: https://www.animenewsnetwork.com/news/2019-11-21/nisioisin-bishonen-series-school-mystery-novels-get-anime/.153532

Disqus adım "serinuma(doppuri)", yorumlarda o adla görebilirsiniz。(^ ω ^)

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları