Nintendo Mario Kart Tour Oyunun Aplikasyonunu Duyurdu
Serinin ilk oyunu "Mart 2019'da biten mali yılda yayınlayacak."

Nintendo Çarşamba günü yaptığı açıklamada, Mario Kart oyun serisinde yeni bir oyun olan Mario Kart Tour ve akıllı telefonlar için yapılan serinin ilkini geliştirdiğini açıkladı.Nintendo oyunu "Mart 2019'da biten mali yılda yayınlayacak."

Image

2015 yılında Nintendo, Mart 2017'ye kadar "yaklaşık" telefon başlıklarının oluşturulması ve piyasaya sürülmesi için fikri mülkiyetini ödünç vermek üzere DeNA ile ortaklık kurdu. Bu ortaklık sayesinde Nintendo ve DeNA  Super Mario Run, Miitomo, Fire Emblem Heroes, and Animal Crossing: Pocket Camp oyunları piyasaya sunuldu. Ancak, Miitomo için sunulan servis 9 Mayıs'ta sona erecek.

Wall Street Journal, Aralık ayında Nintendo'nun diğer akıllı telefon oyun geliştiricileri ile daha fazla ilişki kurmaya çalıştıklarını ve GungHo Online Entertainment ile görüşüldüğünü bildirdi.

Mario Kart serisinin en son oyunu 2014 yılında Wii U için gönderilen Mario Kart 8'dir. Oyun açılış haftasonu boyunca 1.2 milyonun üzerinde kopyasını sattı. Oyun geçen Nisan ayında Mario Kart 8 Deluxe adında bir Switch sürümü çıkardı.


Kaynak:ann

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları