Ni no Kuni II Oyununun İlk 15 Dakikasını Tanıtan Videosu Yayınlandı
Level-5'in geliştirdiği oyun dünya çapında PC ve PS4 için 23 Mart'ta çıkış yapacak.

Bandai Namco Entertainment Avrupa, Ni No Kuni II: Revenant Kingdom oyunu için bir oynanış videosu yayınladı.  Video oyunun ilk 15 dakikasını tanıtıyor. 

Oyunun bir kaç erteleme sonunda 23 Mart'ta çıkması kararlaştırıldı.

Oyunun Avrupa için yapılmış olan sürümü ''King's Edition'' (Kral'ın Sürümü) gelecek DLCleri içeren bir seasonpass,  ''Prens'in Ekipman Paketi'' adı altında oyun içi eşyalar,  bir Steelbook kutusu, animasyonlu bir müzik kutusu,  oyunun ana tema müziğini içeren bir kayıt, bir artbook ve bir Blu-ray diskini içeriyor.

Oyunun ''Prince's Edition'' (Prens Sürümü) ise bir steelbook kutusu,  Blu-ray diski, seasonpass ve ''Prens'in ekipman paketi''ni içeriyor.

Oyunu ön sipariş edenler dijital bir kılıç seti elde edecek. 

Level-5 CEO'su Akihiro Hino hikaye ve genel direktörlük,  sanatçı Yoshiyuki Momose karakter dizaynı ve Hayao Miyazaki'nin uzun zamanlı ortağı Joe Hisaishi müzikler ile ilgilenecek. 

 Level-5 Ni no Kuni: Shikkoku no Madōshi oyununu 2010 yılında Nintendo DS platformuna ve bir oyununu da Japonya'daki telefonlara çıkardıktan sonra Japonya için 2011 yılında fantezi RPG türündeki oyunları olan Ni no Kuni: Wrath of the White Witch'i Playstation 3 kullanıcılarının beğenisine sundu. Ardındansa Namco Bandai Games 2013 yılında Ni no Kuni: Wrath of the White Witch'i Japonya dışındaki ülkeler için yayınladı. 


kaynak: ann

Anime oyun dizi üçgeninde yaşayan bir insanoğlu.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları