Netflix'ten Yeni Bir Anime Uyarlaması
Netflix Mushikago no Cagaster mangasını animeye uyarlayacağını açıkladı.

Perşembe günü uluslararası video yayımlama platformu olan NetflixKachou Hashimoto'nun yazdığı Mushikago no Cagaster(Böcek kafesinin Cagaster'ı) bilim kurgu, macera mangasını animeye uyarlayacklarını duyurdu. Açıklama şirketin Singapur'da düzenlediği See What's Next: Asia(Sırada Ne Var: Asya) meyda etkinliğinde yapıldı. Anime stüdyo Gonzo tarafından yapılacak ve Kouichi Chigira (Full Metal Panic!, Last Exile) tarafından yönetilecek. 

Özet:

İnsanları böceğe çeviren "Cagaster" denilen bir hastalığın ortaya çıktığı yakın bir gelecekte. Hikaye hastalığın yayılmasından 30 yıl sonra 2125'de başlıyor. Ve böceklerle savaşan Kidou isimli bir oğlanı takip ediyor.

Hashimoto mangayı ilk olarak kendi resmi sitesi olan Chicken no Tamashii'de Hashimoto Chicken adı altında 2005, 2013 yılları arasında yayımladı. Yazar 2010 Comiket'te, toplamda 9 cilt olmak üzere, serisinin doujinshilerini yayımlamaya başladı. Tokuma Shoten resmi olarak mangayı 7 cilt halinde 2016 Ocak ve Haziran arasında yayımladı.

Mushikago no Cagaster aynı zamanda, Fransızca ve İspanyolca gibi, birkaç yabancı dilde de yayımlandı. 2015'de Fransa Prix Mangawa'nın Shounen Manga ödülünü kazandı.

Animenin Netflix Sayfası

Kaynak: MyAnimeList

Disqus adım "serinuma(doppuri)", yorumlarda o adla görebilirsiniz。(^ ω ^)

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları