Netflix, Violet Evergarden'ı Dünya Çapında Yayınlayacak
Dağıtım, 2018 baharında gerçekleşecek. Netflix, anlaşılan 2018 yılına epey sağlam girmeyi hedefliyor.

Kyoto Animation dün yapmış olduğu açıklamada, Violet Evergarden anime serisinin Netflix platformu üzerinden dünya çapında yayınlanacağını duyurdu. Netflix, bu seriyi Ocak ayı itibariyle Japon TV'lerinde, 2018 bahar itibariyle de Japonya dışında yayınlayacak.

Bu anime serisi, yazar Kana Akatsuki ve çizer Akiko Takase'nin Violet Evergarden isimli romanından (yayım tarihi 25 Aralık 2015-26 Aralık 2016) uyarlandı. Anime serisinin aynı zamanda iki adet reklamı da bulunuyor; bu reklamların resimli taslağını ve yönetmenliğini Taichi Ishidate üstlenmiş. Takase ise bu reklam filmlerindeki karakter tasarımları ve animasyon yönetmenliği konusunda Ishidate'ye yardımcı olmuş. Ishidate ve Takase reklamla birlikte animenin serilerinde de yer almışlar, tıpkı Reiko Yoshida (Yowamushi Pedal, Bakuman.) gibi. Yota Tsuruoka ses yönetmeni, Evan Call kompozitör görevlerini üstlenirken, TRUE açılış şarkısı olan 'Sincerely'i seslendirmiş.

Kyoto Animation beklenen dünya promiyerini Anime Expo'da gerçekleştirmişti.  

              Image
              Image

Şirket, Avrupa prömiyerinin bu hafta Almanya'da düzenlenecek AnimagiC 2017 etkinliğinde gerçekleşeceğini açıkarken Anime Expo'da yayınlanan hikayeyi de şöyle paylaşıyor: 

Violet'in duyduğu ve anlamını bilmediği o sözler aklına kazınacaktır. Bu anlamını bilmediği sözleri ona çok sevdiği birisi sarf etmiştir. 

Telesis kıtasında belirli bir zaman aralığında, kıtayı Kuzey ve Güney olarak bölen büyük savaşın üzerinden 4 yıl geçmiştir ve yeni bir jenerasyon bu kıtaların üzerinde yaşamaktadır. 

Eski 'silah' olarak bilinen genç kadın Violet Evergarden, CH Posta Servisi'nde yeni bir hayata başlamak için savaş alanından ayrılır. Orada, insanların düşüncelerini taşıyan ve bunları kelimelere dönüştüren 'Auto Memories Dolls' adlı bazı bebeklerle beraber çalışır. Dr. Orlanda tarafından yaratılan bu bebekler ilk başta Orlando'nun eşinin hafıza sorununa çözüm üretmek için tasarlanmıştı ama kısa bir süre sonra askeri operasyonlarda görev almak için geliştirildiler. Violet Evergardan da kristal maviz gözleri ve altın sarısı saçları ile bu bebeklerden biri. Auto Memories Doll olarak yolculuğuna başlayan Violet, farklı insanlar ve onların sahip oldukları duygularla karşılaşır, bütün bunlar o sözcüklerin anlamını aradığı esnada gerçekleşir. 

Animenin Oyuncuları: 

1- Yui Ishikawa, Violet Evergarden rolünde.

1- Yui Ishikawa, Violet Evergarden rolünde.

Auto Memories Doll olan Violet CH Posta Servis'te yeni çalışmaya başlamıştır ve Gilbert'in ordudayken söylediği bazı kelimelerin anlamını öğrenmek istemektedir.

2- Takehito Koyasu, Claudia Hodgins rolünde.

2- Takehito Koyasu, Claudia Hodgins rolünde.

CH Posta Servisi'ni kuran ordudaki eski subay. Yakın arkadaşı Gilbert, Violet'i ona emanet etti.

3- Daisuke Namikawa, Gilbert Bougainvillea rolünde.

3- Daisuke Namikawa, Gilbert Bougainvillea rolünde.

Violet'ten daha değerli hiçbir şey olmadığını düşünen ordu subayı. 

4- Aya Endo, Cattleya Baudelaire rolünde.

4- Aya Endo, Cattleya Baudelaire rolünde.

CH Posta Servisi'nde çalılan bir Auto Memories Doll. Orada çalışmaya başlamadan önce Hodgins'le yakınlaştı.

5- Kouki Uchiyama, Benedict Blue rolünde.

5- Kouki Uchiyama, Benedict Blue rolünde.

CH Posta Servisi'nde çalışan posta uzmanı. Hodgins'in kontağı.

Romanlar, 5. Kyoto Animation Award programında (2014) Grand Prize kazandı. Ayrıca; roman, manga ve senaryo anlamında ilk kez bir yapım 3 kategoride de ödül aldı. 

Daha önce yayınladığımız tanıtım videosunu da şuradan izleyebilirsiniz. 


haber ve karakter görsel kaynak:ann
etkinlik kaynak: anime expo 2017

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları