Netflix Dragon's Dogma ve Vampire in the Garden Anime Projelerini Duyurdu
Buna ek olarak Anima, Sublimation ve David Production işbirliğine başlayacaklarını açıkladı.

Uluslararası yayın sağlayıcısı Netflix pazartesi günü Anima, Sublimation ve David Production işbirliğine başlayacaklarını açıklamıştı. Bunun üzerine şirket hem eski hem de yeni işbirlikçileriyle birlikte yapacakları 2 yeni anime projesini duyurdu.

Aynı isimli Capcom'un kült rol yapma oyunu Dragon's Dogma'nın yapımından Sublimation sorumlu olacak. Netflix, yaptığı açıklamada "Açık dünyada geçen dünyaca ünlü aksiyon rol yapma oyununa dayanan Dragon's Dogma, Netflix orijinal anime serisi olarak yeniden canlandırılıyor. Hikaye kalbini çalan ejderhadan intikam almak isteyen bir adamın yolculuğunu takip edecek. İnsanların yedi ölümcül günahını temsil eden iblislerle mücadele eden bir adam hakkında, aksiyon macera türünde bir yapım olacak." dedi.

Capcom oyunu 2012'de Xbox 360 ve PlayStation 3 oyun konsolları için çıkardı. Uzatılmış versiyonu olan Dragon's Dogma: Dark Arisen ise ardındaki Nisan ayında yayımlandı. 2016'da dünya çapında PC için sunuldu ve önümüzdeki Nisan ayının 23'ünde Nintendo Switch'e geliyor.

Netflix eş zamanlı olarak Vampire in the Garden isimli orijinal bir animenin de yapımda olduğunu açıkladı. Anime Wit Studio(Shingeki no Kyojin) tarafından yapılacak. Netflix, yaptığı açıklamada " Wit Studio'dan farklı geçmişlere sahip, şans eseri karşılaşan, iki kız Momo ve Fine'ı konu alan orijinal bir seri. Bir insan ve müzik ile ilgili güçleri olan bir vampir ırkından gelen birinin alışılmadık arkadaşlığının hikayesi." şeklinde belirtti.

Kaynak: MyAnimeList

Disqus adım "serinuma(doppuri)", yorumlarda o adla görebilirsiniz。(^ ω ^)

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları