Neko Neko Nihonshi 2020'de Anime Film Oluyor
Hem samuray, hem zaman yolcusu, hem kedi. Üç harika şey bir arada!

Kenji Sonishi'nin mangasından uyarlanan TV animesi Neko Neko Nihonshi (Meow Meow Japanese History) 2020'de Japon sinemalarında film olarak görücüye çıkacak. Yu Kobayashi,  Eiga Neko Neko Nihonshi ~Ryōma no Hachamecha Time Travel ze yo!~ (Meow Meow Japanese History the Movie: Ryōma's Topsy-Turvy Time Travel!)'nun efsanevi samuray kedisi Sakamoto Ryōma rolünde karşımıza çıkacak ve bakınız tanıtım videosunda ne de güzel şarkı söylüyor:

ねこねこ日本史アニメ公式情報 on Twitter

https://twitter.com/neco2nihonshi/status/1175198236807593984

TV animesini de yöneten Tomohiro Kawamura filmi de yönetecek ve Kyō Shimizu senaryoyu yazacak. Hikayesine kısaca bakacak olursak:

Image

Japonya'nın tarihi boyunca birçok büyük kedi, eşyaları çalmak için yeni bir sezonla birlikte geri döndü. Onlar tarihte iz bırakmaya devam ederken; istedikleri her şeyi yaparlar. Gerçi bir kediden aksini beklemekten epey saçma bir şey... Işık hızında sıkılıyorlar, pençelerini keskinleştirmeyi ve kestirmeyi de seviyorlar. Sudan, yüksek sesle konuşulmasından korkuyor olsalar da heyecanlandıklarında gösterdikleri o enerji patlaması yok mu... Hep birlikte, bu büyük kedilerin nasıl bir tarih yazdığını göreceğiz. Hazır mısınız? 

kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları