Neden Herkes Street Fighter'ın Ryu'su ve Sakura'sı İçin Deliye Dönüyor?
Street Fighter serilerinde, Sakura kendini kahramanı olan Ryu'ya kanıtlamak ister. Street Fighter V: Arcade Edition ile çıta oldukça yükselmişe benziyor.

Image


Street Fighter serilerinde, Sakura kendini kahramanı olan Ryu'ya kanıtlamak ister. Street Fighter V: Arcade Edition ile çıta oldukça yükselmişe benziyor.

Not: Eğer hala Sakura'nın hikaye modunu oynamadıysan, DİKKAT çünkü aşağıda SPOILER var!

Street Fighter IV ile geldiğimiz noktaya kadar Sakura  Ryu'dan hoşlanıyordu ,fakat Street Fighter V:Arcade Edition ile artık liseden mezun olmuş olan Sakura hayatta ne istediğine dair kafa yormuşa benziyor ve görünüşe göre Ryu'dan da daha fazlasını bekliyor.

Sakura her ne kadar Ryu ile birlikte çocuk sahibi olmak istese de bunu doğrudan söylememişti. Ama Sakura etrafındaki kişilere nasıl herkesin yaşlandığından ve vakti  geldiğinde öldüğünden bahsediyordu. Ryu ise meşgul olduğunu söylüyor böyle bir şeye hazır olmadığından bahsediyordu.

Sakura ise onu şu şekilde yanıtlıyordu: "Bu çırak yetiştirmeye benzer evet, ama ben... yani çocuk sahibi olup hayatlarımızı birbirine yeni yollarla bağlamaktan bahsediyordum".

"Çocuk sahihi olmak"," Hayatlarımızı" bunlar pek de öyle üstü kapalı sözler değil gibi sanki.

LÜTFEN

Tabii ki, Sakura'nın söyledikleri Ryu'nun kafasına yatmışa benziyor  ve  Ryu şöyle cevaplıyor ,"Anlıyorum... Bunu daha önce hiç düşünmemiştim. Fakat bu farklı bir dirayet."  Sakura ona teşekkür eder , ve ardında istediği şeyin bu olduğunu söyler.

Ryu yardımcı olabildiği için mutlu olduğunu söyler, ve ekler,  "Bence kuvvetli yönünü kendin keşfetmelisin." İşte Sakura'nın tepkisi:

Sakura Ryu ile çocuk sahibi olmak istediğini ima etti ve Ryu da gayet sakin karşıladı bu durumu.

Yani, evet işte sonunda işler resmi olarak onaylandı! Street Fighter’ ın fanlarının kendilerini sonsuza dek oyalamalarına olanak sağlayacak kadar çok malzemeleri var.

Eskiden beri Sakuranın sürekli olarak Ryu'nun o eski terli kafa bandını takması beni iğrendirmiştir.

Önceki Street Fighter oyunları: Sakura'nın Ryu'ya karşı birşeyler hissetiğini belli bir dereceye kadar ima ediyordu. Street Fighter V:

Sakura'nın hikayesi sona erdikten sonra Sakura / Ryu fanları HAVALARA UÇACAK.

SONUNDA GERÇEKLEŞTİ!! RYU X SAKURA!!! GEMİ DENİZE AÇILDI !!!

kaynak: kotaku

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları