Naruto Manga Yazarı Masashi Kishimoto'nun Yeni Serisinin Tasarım Çalışmaları Başlıyor
Bleach'in yaratıcısı Tite Kubo'nun da tek seferlik hikayesi başlıyor.

Haftalık Shonen Jump'un editörü Hiroyuki Nakano, Tokyo'daki Shueisha kentinde düzenlenen, derginin yeni çalışmalarının ve projelerinin aktarıldığı basın konferansında, uluslararası çapta bir üne sahip manga serisi Naruto'nun yazarı Masashi Kishimoto'nun yeni bir serileştirme çalışmasıyla çok yakında aramızda olacağını duyurdu. Nakano, ayrıca Bleach'in yaratıcısı Tite Kubo'nun da tek seferlik bir hikayesinin de olduğunu doğruladı.

Her iki proje için de detaylar ilkbaharın sonlarına doğru belli olacak. Naruto, 15 yıl boyunca süren serileştirmenin sonunda Kasım 2014'te 72 tankobon ciltle finalize olurken, Bleach de Ağustos 2016'da 74 ciltle hayranlarına veda etmişti. 

Hiroyuki Nakano - basın konferansında konuşurken

Toriko'nun yazarı Mitsutoshi Shimabukuro'nun yeni çizilmiş, tek seferlik hikayesi Build King'in de Haftalık Shonen Jump'ın 23 Nisan sayısında yayımlanacağı da Nakano tarafından onaylandı. 

kaynak: crunchyroll

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları