My Hero: One's Justice Büyük Bir Anime Spoiler'ı İçeriyor
Himiko Toga'nın özgünlüğü açığa çıktı!

My Hero Academia hayranları en sevdikleri karakterleri içeren bir video oyunu istediler ve yakında istekleri My Hero: One's Justice oyunu ile yerine getirilmiş olacak.

Ama Himiko Toga ve oyundaki yetenekleri sayesinde, My Hero: One's Justice, farkında olmadan, Toga'nın özgünlüğü ile ilgili büyük bir Spoiler içeriyor. Sadece bilmek istiyorsanız okuyun!

Quirk birçok anime hayranı tarafından tahmin edilirken, serinin daha sonraki bölümlerinde önemli bir noktada ortaya çıkıyor. Şimdiye kadar anime de gösterilen tek şey, Toga'nın Uraraka'dan kan alması ve aynı şeyi Tsuyu'ya yapmaya çalışmasıdır. Hayranlar kanlarını neden çekmesi gerektiğini merak ediyorlardı, işte cevap Toga'nın özgünlüğü şu şekilde çalışıyor; kanı tüketerek kanın sahibinin görüntüsünü tamamen kopyalayabiliyor. 

Toga'nın özgünlüğü  My Hero: One's Justice'in oynanışı olarak yenilmez değildir, çünkü sadece görünüşleri (hatta sese kadar) kopyalayabilir, ancak kahramanın kişiliğini veya yeteneklerini kopyalayamaz. Bu, şimdilik büyük bir Spoiler gibi gelmeyebilir ve Ekim ayında One's Justice'in yayınlanmasından önce sorun animede çözülecek.

My Hero One’s Justice Ekim’de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC’de yayınlamaya hazırlanıyor. My Hero Academia serisini bilmeyenler için  bu seri, Kohei Horikoshi tarafından yaratıldı ve Temmuz 2014'ten beri Shueisha'nın Weekly Shonen Jump'ta yayınlanmakta.  Hikayesi, herkesin süper güçleri olduğu ancak çok nadir de olsa süper güçleri olmayanların olduğu bir dünyada İzuku Midoriya'nın özgünlüksüz hayatını görerek başlıyoruz.  Yine de bir süper kahraman olmaya can atıyor, sonunda dünyanın en iyi kahramanı All Might tarafından izleniyor ve profesyonel kahramanlar için bir okula kayıt oluyor. Seri, bugüne kadar 15 ciltte toplandı ve 2015'ten beri İngilizce yayın için Viz Media tarafından lisanslandı.

My Hero Academia'nın ilk filmi My Hero Academia: Two Heroes'un Japonya'da 3 Ağustos'ta  yayınlanması bekleniyor, ancak Anime Expo 2018'de özel bir Dünya Prömiyeri olacak. Film, bu sonbaharda ABD sinemalarında yer alacak gibi gözüküyor. Film orjinal mangada olmayan bir konuyu ele alıyor ancak serinin yaratıcısı Horikoshi şunları söyledi; " Elbette film, A sınıfı büyük çabalarla dolu olacak, karakterin (karakterlerin) henüz mangada bulunmayan geçmişi, gösterişli aksiyon sahneleri, ve daha fazlası."


Kaynak:comicbook

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları