Masaaki Yuasa'nın Yoru wa Mijikashi Arukeyo Otome'sinden Yeni Klip
Gönül, Türkiye yayın tarihi ile ilgili bir haberi paylaşmak istese de konumuz Amerika gösterimi hakkında.

Masaki Yuasa'nın Yoru wa Mijikashi Arukeyo Otome (The Night is Short, Walk on Girl) anime filmi GKIDS ile 22 Ağustos'ta Amerika sinemalarında boy gösterecek. Aşağıdaki videoda bu yayın için paylaşılan yeni klibi görebilirsiniz.

Yeni Klip:

Trailer:

Hikaye:  

Aklın düşsel izdüşümüyle kafayı bozan yönetmen Masaaki Yuasa (Mind Game, Adventure Time‘s “Food Chain”) Yoru wa Mijikashi Arukeyo Otome (The Night is Short, Walk on Girl) ile Kyoto'da komedi dolu muhteşem bir geceye şahit olmamızı sağlıyor.

Şehirdeki yerel gece hayatını deneyimleyen bir grup genç "Siyah Saçlı Kız" olarak bilinen ikinci sınıf öğrencisi kızla, bir dizi gerçeküstü karşılaşma yaşar. Tüm bunlar olurken kızın kalbini kazanmak için gittikçe fantastik ve inandırıcı sebepler yaratan birkaç kişi, Senpai'nin romantizm özlemlerinden bihaberdirler. 



kaynak: crunchyroll

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları