Masaaki Yuasa'nın Kimi to, Nami ni Noretara Anime Filminin Tema Şarkısını Dinleyelim mi?
EXILE TRIBE'den GENERATIONS Haziran'da vizyona girecek filmin şarkısını performe ediyor.

Masaaki Yuasa'nın Kimi to, Nami ni Noretara (İngilizce adı: "Riding a Wave with You") anime filmi yeni bir tanıtım videosu ve poster yayınladı. Tanıtım videosunda tema şarkısı olan "Brand New Story" şarkısı da tanıtılıyor.

Film, Japonya'da 21 Haziran'da gösterime girecek.

EXILE TRIBE'den GENERATIONS'ın Ryota Katayose (yukarıdaki resimde sol altta) güçlü bir adalet duygusu olan itfaiyeci Minato Hinageshi'yi (sol üst) oynayacak. Karada, herhangi bir görevi üstlenebilir. Bu proje, Katayose'nin ilk seslendirmesi olacak. Bir deniz kazasında hayatını kaybeden Hinageshi, Hinako'nun şarkısı sayesinde yeniden ortaya çıkar. Rina Kawaei (sağ alt) sörf yapmayı seven bir üniversite öğrencisi Hinako Mikaimizu'yu oynayacak. Mikaimizu, parlak ve kaygısız bir kişiliğe sahip olmasına rağmen geleceğinden emin olmayan genç kir kızdır.

Honoka Matsumoto (sol altta) Yōko Hinageshi (sol üstte) rolünde olacak; sert ve anlayışsız bir lise öğrencisi ve Minato'nun küçük kız kardeşi. Kentaro Ito (sağ altta) Minato vefat etmeden önce Minato'ya bakan neşeli bir çaylak itfaiyeci olan Wasabi Kawamura'yı (sağ üst) oynayacak.

"Aşk hikayesi, bir sahil kasabasına taşınan üniversite öğrencisi Hinako'yu takip eder. Hinako, sörf yapmayı çok sevmekte ve dalgalar üzerindeyken korkusuzken karadaki yaşamında zorlanmaktadır. Bir yangın kasabada büyük bir hasara yol açtığında, Hinako Minato adında bir itfaiyeciyle tanışır. Minato ise Hinako'nun tam tersidir; karada hemen her şeyi yapan genç adam için sörf yeni bir başlangıçtır. Birlikte sörf yapmaları ve daha fazla vakit geçirmeleri birbirlerine çekilmelerine neden olur. Ancak, Minato bir deniz kazasında hayatını kaybeder. Geleceğe dair tüm umutlarını yitiren Hinako, birlikte biriktirdikleri anılarını yad ederken onunla ilgili bir şarkı söyler ve Minato sudan çıkar."

Reiko Yoshida (Lu over the wall, A Silent Voice, Liz and the Blue Bird) filmin senaryosunu yazdı ve Michiru Oshima (Patema Inverted, The Night is Short Walk On, Girl) müziği besteledi.

Machi Kiachi ('Shōjo, Tokimeki ni Shinu,' Dekiai Kiss) filmden ilham alan kısa mangayı, 2 bölüm şeklinde yayımladı ve manga Minato ile Hinako'nun ilk tanışmasını anlatır. 


kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları