Mangaka ve Animatör Yoshikazu Yasuhiko Yeni Serisine Başlıyor
Kidou Senshi Gundam Unicorn ve Origin yaratıcısından yeni bir seri, üstelik son seri...

Afternoon dergisi, mangaka Yoshikazu Yasuhiko'nun Kasım sayısı (25 Eylül'de raflarda olan sayı) itibariyle yeni bir seriye başlayacağını duyurdu. Bu yeni serinin adı: Inui to Tatsumi: Siberia Shuppei Hishi ve bu serileştirmenin mangakanın son serisi olacağı yönünde açıklamalar da mevcut.

Image

Yoshikazu Yasuhiko kimdi ya diyenleriniz olursa Kidou Senshi Gundam Unicorn ve Origin yaratıcısı demek yeterli bir yanıt olur sanırım. Mangakanın diğer serileri Dirty Pair ve Neo Devilman. Mobile Suit Gundam franchise, Uchuu Senkan Yamato orijinal seri, Kaze to Ki no Uta Sanctus: Sei Naru Kana, Hoshi no Oujisama Petit Prince, Strange + ve daha fazlasında animatör olarak da ekiplerde yer aldı. Yasuhiko 2015'teki 20. Animation Kobe Awards'ta özel bir ödüle de layık görüldü. 

kaynak: myanimelist

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları