Mamoru Hosoda'nın Mirai no Mirai Filminden Yeni Karakterler Görücüye Çıktı
Bakemono no Ko, Toki wo Kakeru Shoujo, Summer Wars gibi önemli filmlerin yönetmeninden yeni film Temmuz'da.

Srudio Chizu, Mamoru Hosoda'nın yeni filmi Mirai no Mirai (Mirai of the Future) için yeni bir tanıtım filmi yayınladı. Videoda İngilizce alt yazılı servis edilirken, ana karakterler Kun-chan ve Mirai'nin yanısıra diğer yeni karakterlere de yer verildi. 

Fim Japonya'da 20 Temmuz'da vizyona girecek ve süresinin 100 dakika olması bekleniyor. 

Uluslararası satış ofisi Charades, filmi Cannes'daki film festivalinde temsil etti, ayrıca ABD'deki GKIDS, Kanada'daki MK2 Mile End, Birleşik Krallık'taki Anime Limited ve Avustralya ile Yeni Zelanda'daki Madman Entertainment filmin dağıtım haklarını satın aldı. Film, şimdiden 57 ülkede gösterime girecek. Yapımcı Yuichiro Saito, dağıtım ve yayın anlaşmalarından ziyade bu filmin daha çok sinemada gösterilmesi gerektiğini belirtti. 

Film, şehrin ücra köşelerinden birindeki evde yaşayan bir aileyi - özellikle de ailenin dört yaşındaki çocuğu Kun-chan'ı- konu almaktadır. Kun-chan, Mirai adındaki küçük bir kız kardeşi doğduğunda, Kun-chan yeni kız kardeşinin ebeveynlerinin sevgisini ondan çalacağını düşünür. Her şeyin ortasında, Kun-chan gelecekten gelmiş olan kız kardeşi Mirai ile tanışır.

Hosoda, filmin gerçek ortamının "Isago ve Kanazawa kasabalarının yakınındaki Yokohama" olduğunu daha önce açıklamıştı. 

Hosoda filmi Studio Chizu'da yönetirken, senaryoyu ve orijinal hikayenin yazımını da üstlenmiştir. Hiroyuki Aoyama (animasyon yönetmeni The Girl Who Leapt Through Time, Summer Wars ve The Boy and The Beast) ve Ayako Hata (aynı filmlerde key animator) bu filmin animasyon yönetmenleri olarak yeniden kadroda yer alıyorlar. Hosoda'nın The Boy and The Beast filminde önceden çalıştığı Yohei Takamatsu ve Takashi Omori de sanat yönetmenleri olarak yerlerini alıyorlar.  Yapımcı Yuichiro Saito Hosoda'nın diğer filmlerinin de yapımcılarından. 


kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları