Makoto Shinkai'nin Suzume no Tojimari Filminin Noveli Geliyor
Shinkai'nin kaleminden çıkacak olan novel, filmin 11 Kasım'daki prömiyerinden önce 24 Ağustos'ta satışa sunulacak.

Makoto Shinkai'nin üç yıldan sonraki yeni filmi olan Suzume no Tojimari'nin (Suzume's Door-Locking) resmi web sitesi, yaptığı açıklamada, filmin 24 Ağustos'ta bir novelinin çıkacağını duyurdu. Önceki filmlerinin çoğunda olduğu gibi, bunu da Shinkai'nin kendisi yazacak.

Yen Press, Shinkai'nin önceki filmleri your name. ve Weathering With You'nun novellerini yayımlamıştı.

Film 11 Kasım'da Japonya'da çıkacak.

CoMix Wave Films hikâyeyi şöyle anlatıyor: 

Kapının diğer tarafı tamamen zaman—

17 yaşındaki Suzume'nin yolculuğu Kyushu'da sakin bir kasabada kapı arayan genç bir adamla karşılaşmasıyla başlar. Suzume yıkıntıların ortasında dik duran, sanki her felaketten korunmuş gibi duran eskimiş bir kapı bulur. Kapının gücüyle büyülenmiş olan Suzume kapının topuzuna uzanır…

Kapılar, Japonya'nın her yerinde ardarda açılmaya başlar ve felaketlere sebep olurlar. Suzume daha fazla felaketi önlemek için bu kapıları kapatmalıdır.

Yıldızlar

Günbatımı

Işıklı gökyüzü

O alemde, sanki tüm zamanlar gökyüzünde erimiş gibiydi. Bu gizemli kapı tarafından çekilen Suzume'nin yolculuğu başlamak üzere...

Shinkai, filmle ilgili üç önemli noktaya değindi. Filmin Japonya boyunca geçen bir yol filmi olması, açmaktan çok bir "kapıları kapatma" hikayesi olması ve sinemaya gitmek için bir sebep olması.

Shinkai filmi yazıyor ve yönetiyor. Masayoshi Tanaka (your name., Weathering With You) karakterleri tasarlıyor. Kenichi Tsuchiya (your name., Garden of Words) animasyon yönetmeni. Takumi Tanji (Children Who Chase Lost Voices) ise sanat yönetmeni. CoMix Wave Films ve Story Inc. filmin yapımcılığını üstleniyor. Dağıtımı da TOHO yapacak.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları