Maid-sama! Manga Serisinin Ağustos Ayında Yeni Cildi Geliyor
Hakusensha'nın LaLa dergisinin Haziran sayısında yapılan açıklamada, Hiro Fujiwara'nın Maid Sama! mangasının Kaichō wa Maid-sama! Marriage başlıklı yeni bir cilt yayınlayacağını duyurdu.

Yeni cilt Usui ve Misaki'nin evlilik sonrası hayatını anlatmaktadır.

ÖZET

Seiga lisesi, tamamen erkek lisesiyken birkaç yıl önce karma bir lise haline gelmiştir. Erkeklerin çoğunlukta olması ve eski alışkanlıkları, yeni gelen kızları zor durumda bırakmaktadır. Okulun kız öğrencilerinden Misaki Ayuzawa bu durumu değiştirmek ister. Zamanla okulda sert, erkek düşmanı yapısıyla tanınan Misaki hocalarının güvenini kazanarak öğrenci konseyi başkanı seçilir. Fakat ailesinin maddi durumu kötü olan Misaki okul sonrası bir cafede part-time çalışmak zorundadır. Okuldaki itibarını korumak için bu durumu gizlemek isterken okulun popüler öğrencilerinden Takumi Usui'nin Misaki'yi görmesiyle okuldaki itibarı tehlikeye düşer.

Hiro Fujiwara, 2006 yılında LaLa'da mangayı yayınlamaya başladı ve 2013 yılında sona erdi. Hakusensha, manga için 18 cild yayınladı. Tokyopop, şirketin 2011 yılında Kuzey Amerika'ki yayıncılık bölümünü kapatmasından önce sekiz adet manga cildi yayınladı. Viz Media'nın omnibus sürümleri 2015'te başladı ve her sürümde iki cilt derledi. Geçtiğimiz ağustos ayında dokuzuncu ve son omnibus cildi gönderildi.

Maid Sama! 2010 yılında 26 bölümlük bir TV serisine esin kaynağı olmuştur.

Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları