Made in Abyss'in Yeni Sezonu Geliyor
Akihito Tsukushi'nin mangasına dayanan 13 bölümlük ilk sezon Temmuz ayında başlamıştı.

2017 yazının en güzel anime serisi (şahsi görüşümdür) Made in Abyss'in yeni sezonunun geleceği bugün düzenlenen Deep in Abyss Katari etkinliğinde ortaya çıktı. Bondrewd'i seslendiren Toshiyuki Morikawa'nın yeni ses kaydını aşağıdaki video dinleyebilirsiniz. 

13 bölümden oluşan ilk sezon Japonya'da 7 Temmuz'da yayınlanmaya başladı. Anime,  Amerika'da Amazon'un Anime Strike servisi üzerinden izlenirken, HIDIVE seriyi Amerika dışında da izlenir kıldı. 

Henüz Made in Abyss izlememişler ya da nostalji yapmak isteyenler için hikayesi: Dünyada tek keşfedilmemiş devasa çukur ve mağaralar sistemine “Hiçlik (Abyss)” deniyordu. Derinliklerinde garip ve harika yaratıklar barındıran bu mağaralar sistemi, aynı zamanda şu anki insanlığın üretemediği kalıntılar ile de doludur. Abyss’in sahip olduğu bu gizemler, insanları onu keşfetmesi için cezbeder. Uçurumdan aşağı çukura dalan bu maceracılara ise “Mağara Akıncıları” denilir. Abyss’in kenarında bulunan Ousu şehrinde yaşayan kimsesiz bir kız olan Riko’nun hayali ise annesi gibi bir mağara akıncısı olup, mağara sisteminin gizemlerini çözmektir. Bir gün Rico mağaraya keşif yapmak için gittiğinde insana benzeyen bir robot ile karşılaşır. Bu karşılaşmayla heyecanlı hikayemiz başlar. 

Anime, Akihito Tsukushi'nin aynı isimli mangasından uyarlanmıştır ve Seven Seas Entertainment'ın lisanslandığı manga Ocak ayında start alacak. 

Yeni sezon ile ilgili gelişmeler oldukça sizleri bilgilendiriyor olacağız. 


kaynak: https://www.animenewsnetwork.com/news/2017-11-26/made-in-abyss-anime-gets-sequel/.124507

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları