Love Live:School Idol Project Tanıtım
Kısa bir süre önce izlediğim animeyi sizlere tanıtmak istedim ^^

Love Live School Idol Project

Konu: Honoka,Kotori ve Umi gittikleri lisenin kapanacağının haberini alırlar.Bir şey fark ederler: bu okulun idolleri yoktur! Eğer bir lisenin ne kadar iyi idolleri varsa o kadar çok öğrenci toplar.Zaten gittikleri lisenin de problemi budur; Hiçbir öğrenci bu liseye kayıt yaptırmak istemez.Bu üç arkadaş Öğrenci konseyinin başkanları Nozomi ve Eli buna karşı çıkar.Ancak arkadaşlar pes etmez ve onlardan izin almayı başarırlar.Gruplarına µ's (muse) adı verirler ve 3 kişi olarak ilk konserlerini verirler.Zamanla 9 kişiye ulaşır ve okullarını kurtarıp Love Live' a girmeyi başarabilirler.Love Live ise tüm okul idollerinin katıldığı bir yarışmadır.µ's grubu pes etmez ve farklı konserler vererek oy toplarlar.Love live'a girmeye hak kazanabilirler.Ama herşey daha yeni başlıyordur..Not: Bu anime Love Live'a katılan tüm grupların hikayelerini anlattığı için birden fazla sezondan oluşur

Love Live: School Idol Project Karakterler: HONOKA

Aslında idol grubunu kuran kişidir.Heyecanlı,uykucu ve derslerinde pek de başarılı olamayan bir öğrencidir.Kafasına koyduğu herşeyi yapar.1 kız kardeşi vardır.Annesi ile beraber kendi pastanelerinde çalışırlar. 

Love Live: School Idol Project Karakterler: KOTORİ

Okul müdürünün kızı olan Kotori çok sevimli ve iyimserdir.Grubun kıyafetlerini o diker.Çok da ince bir sese sahiptir.Herşeye daima olumlu yönden bakar.

Love Live: School Idol Project Karakterler: UMİ

Umi okulun okçuluk kulübünde 1 numaradır.Asla ıskalamaz.İlk başta bu gruba üye olmaya pek hevesli olmasa da alışır.Kısa etek giymekten nefret eder.

Love Live: School Idol Project Karakterler:MAKİ

Maki oldukça inatçıdır.Çok güzel bir sese sahiptir ve piyano çalmayı bilir.Defalarca  bu  gruba katılmayı reddetsede Honoka nın tatlılığına karşı koyamaz.Çok zengin ve bir hastane sahibi bir ailenin soyundan gelir.Arkadaş arasına karışmakta çok güçlük çeker.

Love Live: School Idol Project Karakterler: NOZOMİ

Bir falcıdır.Gruba ismini koyan kişidir.Grubun isminin asıl anlamı müziğin 9 Tanrıçası dır.Okuldaki kızların göğüslerini sıkması ile (washi washi) ile bilinir. 

Love Live: School Idol Project Karakterler: NİCO

Nico nico nii! ile bilinir.Çok tatlı görünsede aslında çok ciddidir ve sıkı bir kişiliğe sahiptir.

Love Live: School Idol Project Karakterler:ELİ

Eli okul komitesi başkanıdır.Okulun ıdol grubunun olmaması için kızların önüne birçok engel çıkartır.Ancak kızların bunu aldırmadığını aksine azim ile sabrettiklerini görünce hayran kalır ve gruba dahil olur.Projesyonel bir balecidir.Aynı zamanda Rus kökenlidir.Yani Rusya'dan gelmiştir 

Love Live: School Idol Project Karakterler: RİN

Rin oldukça sportiftir.Hatta hayatında sadece lisede ve küçükken etek giymiştir.Kedilere bayılır.Bu yüzden genelde konuşmasının sonunda Nya! der 

Love Live: School Idol Project Karakterler:HANAYO

O kadar utangaç ve sessiz bir karakter ki gruba katılmak istediğini bile kimseye söyleyememektedir.Gelmiş geçmiş tüm okul Idollerinin Hayat hikayelerine varana kadar bilir.Rin ile çocukluk arkadaşlarıdır.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları