Live-Action Fullmetal Alchemist Filmi Yeni Bir Afiş Paylaştı
1 Aralık'ta yayınlanacak filmin tüm baş rolleri posterde var.

Live-action Fullmetal Alchemist'in resmi internet sitesi pazartesi günü filmin yeni afişini paylaştı. Yeni afişte 13 ana karakterin hepsi görünüyor.

Yapım ekibi Haziran ayında 3 poster daha paylaşmıştı.

Film Japonya'da 1 Aralık'ta gösterime girecek.

Filmin yönetmenlik koltuğunda Fumihiko Sori'yi (Live-action Ping Pong) görüyoruz. Kaynak materyalden uyarlama konusunda Sori; "Manganın yolundan olabildiğince sapmadan ilerlemeye çalışan bir tarz ortaya koymak istiyorum. Oyuncu kadrosu tamamıyla Japon ama kültürel birikim Avrupa'yı temsil ediyor. Fakat oluşturduğumuz bu tarz kesinlikle bir ırkı veya ülkeyi temsil etmiyor." dedi. Japon olmayan karakterler içeren orijinal hikayeye sadakat konusundaysa yönetmen "Hiçbir karakter, kendisinin Japon olduğunu ön plana çıkartacak bir sahnede yer almayacak." yorumunda bulundu.

Filmde Edward Elric rolünü Ryōsuke Yamada (Hey! Say! JUMP üyesi ve live-action Assassination Classroom'un Nagisa'sı.), Winry Rockbell rolünü Tsubasa Honda (Live-action Blue Spring Ride'ın Futaba'sı.) ve Roy Mustang rolünü Dean Fujioka (Live-action Happy Marriage?!) canlandırıyor. Diğer oyuncular şu şekilde;

General Hakuro - Fumiyo Kohinata
Maes Hughes
- Ryuta Sato
Riza Hawkeye
- Misako Renbutsu
Maria Ross
- Natsuna
Gracia Hughes
- Natsuki Harada
Shou Tucker
- Yo Oizumi
Doctor Marco
- Jun Kunimura
Lust
- Yasuko Matsuyuki
Envy
- Kanata Hongou
Gluttony
- Shinji Uchiyama
Father Cornello
- Kenjiro Ishimaru

Tüm hikaye bir filmle anlatılıyor. Ed'in yaşı 20'ye çıkarılıyor (Mangada 15 yaşındadır). Alphonse tamamena bilgisayar efektiyle (CGI) tasarlanacak. Manganın yaratıcısı Hiromu Arakawa da şu sıralar Japonya'da filmin gösterimine gidecek insanların satın almaktan hoşlanacağı özel baskı bir çizgi roman karalamakla meşgul.


Kaynak: ANN

"Ama gidiyorum çünkü bugün sahip olduğum her şeyi, elde ettiğim her şeyi, bir şekilde o zaman yaptıklarımıza borçluyum. Ne ekersen onu biçersin. Bedelini ödeme zamanı geldi. Belki bu yüzden Tanrı bizleri önce çocuk olacak şekilde tasarlamıştır, en önemli dersi öğrenene kadar defalarca düşünüp kendimizi yaralayacağımızı bildiği için. Ne alırsan bedelini ödersin, ancak bedelini ödediğin şeyin sahibisindir... Ve sonunda, sahip olduğun şeylerin acısını senden çıkarırlar." - "O", 1986

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları