Layton Mystery Tanteisha Animesi Seslendirme Ekibini ve Daha Fazlasını Duyurdu
Johnny & Associates ajansına bağlı olan Tackey & Tsubasa grubunun üyesi Tsubasa İmai de ilk bölümde seslendirenler arasında olacak.

Layton Mystery Tanteisha: Katori no Nazotoki File (Professor Layton oyunundan esinlenerek yapılan TV animesi) animesinin resmi hesabı, animedeki ana oyuncuları, ek personelleri ve Çarşamba günü de yeni bir afiş yayımladı. Aynı zamanda animenin Nisan ayında çıkacağını duyurdular.

                          Image

Animenin ilk gösterimi bu nisanda Fuji TV'de olacak ve daha sonra da her pazar sabahı saat 8.30'da televizyonda yayımlanacak.

Şarkıcı ve oyuncu olan Tsubasa İmai de ilk bölümünde yardımcı oyuncu olan Simon Wright'ı seslendirecek. Bu, onun ilk seslendirme deneyimi olacak. Birini bölümün hikayesi Simon odaklı. Simon, bir karısı ve iki kızı olan bir İngiliz'dir. Simon ve ailesi yeni bir eve taşınırlar fakat Simon'ın karısı ve kızları ortadan kaybolur. Simon da Layton Mystery Detective Agency (Layton Dedektiflik Ajansı)'den yardım ister. 

Anime, oyunun 5. levelindeki Layton's Mystery Journey: Katrielle and the Millionaires' Conspiracy (Hikaye, Profesör Hershel Layton'un kızı olan Katrielle (Kat) Layton odaklı.) hikayesine dayanıyor.

Oyununda olduğu gibi animesinde de hikaye, Londra'da geçiyor. Anime, Kareille ve onun konuşan köpeği Sharl'ın gizemleri çözmesi üzerine kurulu. Bir dergi animenin nefes kesici bir gizem hikayesi olduğunu söyledi. Aynı zamanda animedeki ana karakterin, Profesör Layton'a benzeyen bir karakteri olacağını da söyledi. 

Ana Kadro:

Yaratıcı Yönetmen, Orijinal Konsept ve Derlemesi: Akihiro Hino (Time Bokan 24)

Yönetmen: Mitsunaka Susumu (Haikyu!!)

Yardımcı Yönetmen: Migmi

Orijinal Karakter Tasarımcısı: Takuzao Nagano

Karakterlerin Anime Versiyonlarının Tasarımcısı: Utako Takada 

Yapımcı: Liden Films (The Heroic Legend of Arslan, Love and Lies)

Ana Seslendirme Ekibi:

Katrielle Layton: Hanazawa Kana

Sherl: Kosugi Juurouta 

Noa Monteux: İkeda Kyosuke

Darjeeling Aspoirot: Tadano Yohei


Kaynak: crunchyroll , animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları