LayereD Stories 0 Animesi'nin İlk Bölümünün Tamamı Yayınlandı
Anime, 2018 kışında servis edilecek IOS / Android oyunuyla seriye devam edecek.

Bandai Namco Entertainment yaklaşmakta olan "LayereD Stories 0" akıllı telefon oyunu için animenin ilk bölümünün tamamını bugün yayınladı. Anime, oyun hayata geçtikten sonra stream etmeye devam edecek.

Animenin İlk Bölümü ve Ana Kadrosu

Kōhei Yanagi, Yūto rolünde

Image

Ayane Sakura, Shinji rolünde

Image

Yuiko Tatsumi, Clair rolünde

Image

Junji Majima, Kōhei rolünde

Image

Ai Kakuma, Rachel rolünde

Image

Sōma Saitō, Will rolünde

Image

Mitsuhiro Ichiki, Takuma rolünde

Image

Bu kadroya ek olarak Yuma Uchida da Joshua'yı canlandırıyor olacak.

Oyun ve anime hikayesi Shibuya'da 2037'de gerçekleşiyor. LayereD, interneti görsel anlamda varolduğumuz dünyaya taşımak için kullanılan karma gerçekliğin sunulduğu bir platformdur. Özel cihazlarla insanlar çeşitli "gerçeklik deneyimleri"ni yaşayabilirler; öyle ki kullanıcılar hayal ettikleri herhangi bir şeyi gerçek dünyada var edebilirler. Pek çoğunuz "ne büyük özgürlük" dese de bu platformun çok ciddi bir kural mekanizması var ve insanlar maalesef burada da özgür değiller. Varna Counter isimli sistem LayereD'yi "tamamen temiz ve sağlıklı" bir platform olarak tutabilmek için oluşan tüm tehditleri ortadan kaldırmakla sorumludur. 

Miyu, animenin "throw together" tema şarkısını yaparken, proje aşamasında önde gelen oyuncular ve şarkıcılarla seçim yarışmaları da düzenlendi. 

Proje ayrıca LayereD manga uyarlamasını da içeriyor. 

kaynak: animenewsnetwork

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları