Laid-Back Camp TV Animesinin 2. Sezonu İçin Tanıtım Videosu Yayınlandı
Afro'nun Yurucamp (Yurukyan△, Laid-Back Camp Δ) adlı manga serisinden uyarlanan TV anime serisinin ikinci sezonu için bir tanıtım videosu yayınlandı.

İkinci sezon, Ocak 2021'de prömiyer yapacak.


Tomoyo Kurosawa (Sound! Euphonium's Kumiko, Land of the Lustrous' Phos, O Maidens in Your Savage Season's Hongō) ikinci sezona Ayano Toki karakteri olarak katılacaktır.

Crunchyroll'un 12 bölüm olarak yayınladığı serinin ilk sezonu Ocak 2018 prömiyer yaptı. 

ÖZET

"slow outdoor mangası" iki genç kadını konu almaktadır. Rin, Fuji Dağı'nın büyüleyici manzarasına bakan göl kenarlarında tek başına kampa gitmekten keyif almaktadır. Nadeshiko ise Fuji Dağı'nı görebildiği mekanlarda tek başına bisiklet turlarına çıkmaktan hoşlanmaktadır. Tanışmalarının ardından, Rin ve Nadeshiko kutu ramen eşliğinde kamp gezilerine çıkmaya ve manzaranın tadını çıkarmaya başlar.

Yoshiaki Kyougoku (Kuroko's Basketball ve Robotics;Notes'un bölüm yönetmeni, Tokyo Ghoul ünite yönetmeni) animenin C-Station (STARMYU, Dragonar Academy) üzerinden yönetmenliğini yapmaktadır. Jin Tanaka (Kirakira ☆ Precure a la Mode, Anne-Happy) serinin senaryosunu ele almakta ve Mutsumi Sasaki (Dragonar Academy, Chaos;HEAd, Phantom ~Requiem for the Phantom~) karakter tasarımcısı olarak hizmet vermekte. Akiyuki Tateyama (Kuma Miko: Girl Meets Bear, Idol Incidents) müziği MAGES üzerinden bestelemektedir.


Crunchyroll'un yayınlamakta olduğu ROOM CAMP (Heya Camp) adlı kısa anime spinoffu 6 Ocak'ta prömiyer yaptı. Laid-Back Camp animesinin "0. Bölümü" Mart 2018'de Blu-ray Disc/DVD olarak çıkış yaptı. ROOM CAMP, "Sauna to Gohan to Sanrin Bike"ın (Sauna, Food, and a Three-Wheeler) yeni bölümüyle beraber Blu-ray Disc ve DVD olarak Mayıs 2017'de Japonya'da piyasaya sürüldü.

Manganın, live-action TV serisi uyarlaması 9 Ocak'ta prömiyer yaptı.

Afro, 2015'te mangayı Houbunsha'nın Manga Time Kirara Forward dergisi üzerinden yayımlamaya başladı ve Houbunsha 12 Mart'ta manganın 10. cildini yayımladı. Yen Press, Mart 2018'de mangayı İngilizce olarak yayımlamaya başladı.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları