Kyoto Animation, Miss Kobayashi's Dragon Maid S ile Ekranlara Dönüyor
İkinci sezon çok yakında!

Image

Kyoto Animation'un hitlerinden biri Miss Kobayashi's Dragon Maid TV animesinin resmi Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre; yapımın yeni sezonu Miss Kobayashi's Dragon Maid S adı ile 2021'de aramızda olacak. Yaklaşmakta olan yeni sezonun tanıtımı için hazırlanan ana görsel çalışmasının iki versiyonu yayınlandı; biri normal biri de sosyal mesafeye vurgu yapan. 

Image

Sosyal mesafe versiyonu:

Image

Temmuz 2019'da Kyoto Animation'a yapılan kundakçılık saldırısında, ilk sezonun yönetmeni Yasuhiro Takemoto hayatını kaybetmiş ve yapımın akıbeti de muallak bir hal almıştı. Tüm bu kötü olaylar geride kalırken Tohru ve Kobayashi ile çetenin geri kalanının yeniden ekranlarda olması ve Kyoto Animation'un kaldığı yerden devam etmesi heyecan verici. 

İlk sezonu 2017 Nisan'da yayınlanan yapımın yeni sezonu hakkında henüz daha detaylı bir bilgi yok ama henüz ilk sezonu izlememiş olanlar için kısaca hikayesinden bahsedelim: Kobayashi, küçük dairesinde tek başına sıkıcı bir hayat yaşayan ortalama bir ofis çalışanıdır; ta ki sıkıntı içindeki dişi bir ejderhanın hayatını kurtarana dek. Tohru adlı ejderha, Kobayashi hoşuna gitsin ya da gitmesin minnet borcunu ödemek için her şeyi yapacaktır ve dönüşme yeteneği sayesinde boynuzu ve uzun kuyruğu olan sevimli biri haline gelecektir. Son derece ısrarcı, enerjik ve aşk dolu bir ejderha ile ev arkadaşı olmak Kobayashi'nin normal ve sıkıcı hayatını sona erdirecektir. 


kaynak: crunchyroll

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları