Kono Oto Tomare! 2. Sezonunun Yeni Tanıtım Videosu Yayınlandı
5 Ekim 2019'da yayınlanmaya başlanacak animenin yeni tanıtım videosu, Yūma Uchida'nın seslendirdiği kapanış şarkısı 'Rainbow'u da içeriyor.

Tokihise Lisesi Koto kulübünün üyeleri ikinci bir tur için geri dönerken resmi web sitesi tarafından yayınlanan yeni görsel ve yeni tanıtım videosu gelecek olan sezon ile ilgili çok şey anlatıyor.

Geleneksel Japon yaylı enstrümanı olan 'Koto' meraklısı gençlerin ulusal yarışmaya giden yolculuğunu konu alan,  Amyū'nun aynı adlı mangasından uyarlanan Kono Oto Tomare!: Sounds of Life animesinin 2. sezonu, 5 Ekim 2019 Cumartesi günü yayınlanmaya başlanacak. Sayılı günler kala yayınlanan tanıtım videosu, aynı zamanda  Kudou karakterini de canlandıran Yūma Uchida'nın seslendirdiği kapanış şarkısı 'Rainbow'u da içeriyor. 

Her iki sezonu da Funimation tarafından lisanslanan animenin, beğeni toplayan ilk sezonu 2019 ilkbahar sezonunda yayınlanmaya başlanmıştı.

ÖZET

Eski üyelerinin mezun olması ile Tokihise Lisesi Koto kulübü, bu geleneksel Japon enstrümanıyla ilgilenen herkesi kabul edecek duruma gelmiştir.  Suçlu olduğu düşünülen ama yetenekli bir üye kaydolduğunda, takım olarak uyumu yakalamak sandıkları kadar kolay olmayacaktır.  Yeterli zaman ve şaşırtıcı yetenekleri sayesinde belki de jürinin önünde bu rengarenk takımın bir şansı olabilir.


Kaynak: Crunchyroll

I'm just a soul whose intentions are good..

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları