Kingsglaive: Final Fantasy XV'in Japonca Sürümünün Tanıtımı
2016 yazında gösterime giren, Kingsglaive: Final Fantasy XV (Kralın Kılıcı) animasyon filminin; DWG22 tarafınca hazırlanmış olan tanıtım videosu.

Türkçe Altyazılı Fragman

Ülkemizde de Kralın Kılıcı adıyla çok başarılı bir şekilde yerelleştirilerek Türkçe dublaj seçeneğiyle "Bir Film" firması tarafından gösterime sokulan Kingsglaive: Final Fantasy XV, gerek çoğu Final Fantasy hayranının gerekse de seriye yeni başlayacak olanların takdirini toplamış bir CGI animasyon filmi olmayı başarmıştı.

Bilindiği gibi 2016 yazında gösterime giren filmle, oyunun yapımcısı Japon şirketi Square Enix ve filmin eş ortağı Sony Pictures'in hedefledikleri kitle "Batı Pazarı" olmuştu. Bu amaçla da oyundaki orijinal karakterlerin seslendirmenlerinden bağımsız olarak Sean Bean, Lena Headey ve Aaron Paul gibi ünlü oyuncuların sesleri kullanılmış, hatta filmin lansmanı da sık sık bu isimler üzerinden yapılmıştı.

Ancak bu durum, Japonca seslendirmesi için geçerli değil. Yalnızca Lunafreya karakteri hariç filmde geçen herkesin seslendirmesi oyundakiyle aynı bulunmakta. Belki birçoğunuz zaman zaman "Bu filmin Japonca seslendirmeli versiyonu var mı ki?" diye şüphe etmiştir. Doğrusu şüphenizde haklısınız da, zira piyasada bu filmin Japonca seslendirmesi neredeyse yok dense azdır.

Öyle ki Japon yapımı anime ve filmleri kendi dili dışında, yani Japonca dışında izlemekten hiç haz etmeyen Türk anime sever kesimi için Kingsglave filminin Türkçe hariç yabancı dil olarak yalnızca İngilizce izlenmek zorunda kalınması oldukça şevk kırıcıydı.

Bu mesele karşısındaysa DWG22 rumuzlu bir Final Fantasy XV hayranı, azmu cezmu kast eyleyip filmin nadir Japonca sürümünü bulmayı başarmış ve de bununla da kalmayıp Japonca seslendirmesinde geçen diyaloglar İngilizce seslendirmeli sürümünden farklı olduğu için ek kaynaklardan yardım alarak doğrudan Japoncadan Türkçeye çevirmiş.

Şu anda Türkanime'de "Varsayılan" sekmesi altından ulaşılabilen Japonca seslendirmeli Kralın Kılıcı: Final Fantasy XV için mevzu bahis şahıs, bir de yaptığı işi perçinlemek amacıyla kendince bir tanıtım fragmanı yapmaktan geri durmamış. Japonca yapımları yalnızca Japonca izlemeyi tercih eden meraklıları için güzel bir seçenek olmuş diyebiliriz.

Filmin Yönetim Kadrosu

Filmin Yönetim Kadrosu Görsel DWG22 tarafınca hazırlanmıştır.

Filmi Japonca seslendirmeli olarak Türkanime'den izlemek için bu bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz. 

Önemli Not: Japonca seslendirmeli izlemek için "Varsayılan" sekmesinden izlemelisiniz. Diğeri İngilizce seslendirmeli olarak yüklenmiş.

ASMV 'nin yanı sıra; anime fragmanları, oyun fragmanları ve nadiren Kore Dizi klip çevirilerini yapan ekip.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları