Kingdom 3. Sezon Nisan 2020'de Yayına Başlıyor
Yasuhisa Hara'nın tarihi, askeri, seinen mangasından uyarlanan Kingdom 3. sezon ile tarihin en büyük savaşına tanıklık edeceğiz.

         


Yasuhisa Hara'nın tarihi, askeri, seinen türündeki aynı isimli mangasının Coalition Invasion arkından uyarlanan Kingdom 3. sezonun resmi web sitesi, 35 saniyelik bir tanıtım videosu ile birlikte kadroya dahil olan isimleri açıkladı. Video savaşı 'Kingdom tarihinin en büyük savaşı' olarak adlandırıyor. 

Kingdom 3. Sezon tanıtım videosu

Nisan 2020'de NHK-G'de yayınlanmaya başlayacak Kingdom 3. sezonun yönetmenliğini Kenichi Imaizumi (Reborn!, After School Dice Club) üstleniyor.  Serinin karakter tasarımında Hisashi Abe (Devil May Cry) ve senaryosunda ise Noboru Takagi (Kuroko no Basket, Golden Kamuy) görev alıyor.

Mangaka Yasuhisa Hara tarafından kaleme alınan seri, 2006 yılında Weekly Young Jump dergisinde yayınlanmaya başlamıştı. Kasım 2019'da yayınlanan son cildi ile birlikte 56 cildi bulunan Kingdom, Japonya'da 2019'un en çok satan üçüncü mangası olmayı başarmıştı. 2012 ve 2013 yıllarında animeye adapte edilen serinin birde 2018 yılında yayınlanan live-action filmi bulunuyor.

Kadroya yeni katılan isimler;

Gohomei: Daisuke Namikawa (Lupin The Third;Goemon Ishikawa):


Koyoku: Tatsuhisa Suzuki (Free!;Makoto Tachibana):


Hakurei: Yuuto Uemura (Darling in the Franxx; Hiro):


Kaynak: Crunchyroll, ANN

I'm just a soul whose intentions are good..

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları