Kimi no Na wa (Your Name/Senin Adın) Çok Yakında Türkiye’de Vizyona Giriyor
MyAnimeList'de tüm zamanların en yüksek puanına sahip olan Kimi no Na Wa (Your Name/Senin Adın) anime filmi Başka Sinema tarafından 25 Ağustos’ta Türkiye’de vizyona giriyor!

Makoto Shinkai‘nin yönetmenliğindeki dram, fantastik ve romantizm anime filminde Ryunosuke Kamiki, Kazuhiko Inoue, Nobunaga Shimazaki, Kana Hanazawa, Mone Kamishiraishi gibi ünlü isimler yer almaktadır. 

Filmin özeti:

Hayatından pek de memnun olmayan Mitsuha,  kırsal kesimde, dağların etrafını sardığı bir kentte yaşamaktadır. Vali olarak çalışan babası seçim kampanyaları ile uğraştığından evde kendisi, kardeşi ve büyükannesi dışında kimse yoktur. Mitsuha, kırsal kesimde yaşadığı için içten içe üzülmekte ve Tokyo’daki harikulade şehir hayatını arzulamaktadır.  Mitsuha ile aynı yaşlarda olan Taki ise, Tokyo'da yaşayan liseli bir gençtir. Arkadaşlarıyla zaman geçirmekten hoşlanan ve bir İtalyan restoranında yarı zamanlı çalışan Taki ayrıca mimariye ve güzel sanatlara ilgi duymaktadır. Ancak günlerden bir gün rüyasında kendisini daha önce hiç gitmediği dağlar arasına kurulmuş bir şehirde yaşayan genç bir kız olarak görecektir. Mitsuha ise tam tersi, kendini Tokyo'da yaşayan bir erkek olarak. Birbirlerini daha önce hiç görmemiş bu iki genç, garip bir şekilde kendilerini, birbirlerine bağlanmış bir şekilde bulacaklardır.

Vizyon Tarihi: 25 Ağustos 2017

Tür: Dram, Fantastik, Romantik

Süre: 106 dk.

Yönetmen: Makoto Shinkai

Oyuncular: Ryunosuke Kamiki ,  Kazuhiko Inoue ,  Nobunaga Shimazaki ,  Kana Hanazawa ,  Mone Kamishiraishi

Senaryo: Makoto Shinkai

Ülke: Japonya

(Kimi no Na wa (Your Name/Senin Adın) anime filmi için altyazı veya dublaj seçenekleri gibi diğer detaylar hakkında henüz tam bir bilgi bulunmamaktadır)

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları