Kenka Banchō Otome: Girl Beats Boys Animesinin Birinci Videosu Oyuncuları Tanıtıyor
Kenka Banchō Otome: Girl Beats Boys Animesinin tanıtımı.

Spike Chunsoft’un PS Vita oyunundan oyuncular bu bahar kısa animeler için rolleri değişiyor.

Kenka Banchō Otome: Girl Beats Boys icin olan resmi web sitesi, ve televizyonda yayınlan, ayni zamanda romantik simülasyon oyunu Spike Chunsoft’un Kenka Banchō Otome’nin uyarlaması olan kısa anime serisi, animenin ilk tanıtım videosunu yayınlamaya başladı. Video, animenin oyucularını tanıtıyor ve ayni zamanda anime arkaplan müziği olan “Fast Impact”e önizleme gerçekleştiriyor.

Kenka Banchō Otome: Girl Beats Boys Animesinin Birinci Videosu Oyuncuları Tanıtıyor

Animenin ön gösterimi baharda gerçekleştirilecek. Rollerini oyundan tekrarlayan oyuncular, şu isimleri içeriyor:

 KENN as Totomaru Minowa

Shouta Aoi as Takayuki Konparu

Yoshimasa Hosoya as Rintarou Kira

Tetsuya Kakihara as Yuta Mirako

Tomoaki Maeno as Houou Onigashima



Totomaru Minowa olarak KEN, Takayuki Konparu olarak Shouta Aoi, Rintarou Kira olarak Yoshimasa Hosoya, Yuta Mirako olarak Tetsuya Kakihara, Houou Onigashima olarak Tomoaki Maeno ve aynı zamanda geri dönüş kadrosu Hikaru Onigashima olarak Tsubasa Yonga’yi ve Haruo Sakaguchi olarak Kondo’yuda içeriyor. Fakat bu site, daha Hinako Nakayama’nın ses aktörünü paylaşmadı. Bu anime aynı zamanda orijinal anime karakteri de barındırıcak. Noriaki Saito (Btooom!, Yumeiro Patissiere, Log Horizon bölüm direktörü), project No.9 ve A-Real anime stüdyolarında seriyi yönetiyor. Spike Chunsof orijinal çalışmayla ilgileniyor. Natsuko Takahashi (Brothers Confilict, Norn9, My Love Story!!) seri kompozisyonunun başında, ve Majiro (Macross Delta, Barakamon) karakter animasyon dizaynı işi başında. Akane Yano'da (And you thought there is never a girl online?) alt karakter dizaynı ile ilgili. Dört grup üyesi ile Love Desire ise açılış tema şarkısı olan “Love Sniper ve bitiş tema şarkısı olan “Ganko Signal’ı” gerçekleştiriyor. Diğer ekip üyeleri şu isimlerden oluşuyor:

Prop dizayn: Keiko Kitayama

Sanat Direktörü: Yusuke Ikeda

Arkaplan Sanat: Studio Suuuu

Renk Anahtarı: Yoko Suzuki

Fotoğrafçılık Direktörü: Junpei Takatsu

Fotoğrafçılık: Asahi Production

3DCG: Studio A-Cat

Ses Direktörü: Hiroto Morishita

Ses Prodüksiyon: Groove

Düzenleme: REAL-T

Spike Chunsoft, oyunu Japonya’da geçen Mayıs ayında PlayStation Vita için yayınladı. Hikaye, hayatını ailesini bilmeden ve hiçbir akrabası olmadığını düşünerek yaşayan Hinako’yu merkez alıyor. Bir gün Hikaru isimli bir çocuk ondan önce ortaya çıkar, ve onun büyük ikiz kardeşi olduğunu söyler. Hikaru çocuk suçlular için ünlü ve özel erkek akademisine katılmasını sorar. Spike Chunsoft, geçen ay oyunun Kenka Banchō Otome: Kanzen Muketsu no My Honey isimli bir fandiski olucağını duyurdu. Bir manga adaptasyonu olan, Chie Shimada tarafından yapılan Kenka Banchō Otome: Koi no Battle Royale şu anda Hakusensha's The Hana to Yume magazininde yayınlanıyor.

Kenka Banchō Otome, kendini Spike’in en büyük aksiyon macera video oyunu Kenka Banchō franchise’ından koparan bir yapım. Spike ilk oyununu 2005 Haziran ayında, ve en son oyunu, Kenka Banchō 6: Soul & Blood’u Nintendo 3DS’e 2015 Ocak ayında satışa çıkardı.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları