Kaze ga Tsuyoku Fuiteiru Romanı Bu Ekim Ayında TV Anime Oluyor
NTV perşembe günü, Shion Miura'nın Kaze ga Tsuyoku Fuiteiru (Feel the Wind) adlı romanının Ekim ayında NTV ve BS-NTV'de yayınlanacak olan bir TV serisine uyarlanacağını duyurdu.

Kazuya Nomura (Robotics;Notes, Joker Game, Ghost In The Shell: The New Movie), seriyi Production I.G.'de yönetiyor. Shinchosha, prodüksiyon işbirliğinde çalışmaktadır. Ses aktörü ve Kirishima Thing filminin senaristi Kohei Kiyasu hem seri senaryolarını yazıyor hem de denetliyor. Takahiro Chiba (Occult Academy, Haikyu!!) karakterleri tasarlıyor.

ÖZET

Anime, Japonya'daki en büyük maraton yarışlarından biri olan Tokyo-Hakone Round-Trip Ekiden Koleji Yarışları veya “Hakone Ekiden”deki yarışları konu almaktadır. Yarış her yıl 2-3 Ocak'ta düzenlenmekte ve Tokyo ile Hakone arasında 217,9 km (yaklaşık 135.4 mil) koşulmaktadır.

Oyuncular:

  • Takeo Ōtsuka - Kakeru Kurahara
  • Toshiyuki Toyonaga - Haiji Kiyos


Shinchosha, romanı Eylül 2006'da yayınladı. Roman, Ekim 2009'da live-action film uyarlamasının prömiyeri yapıldı. Film Netflix Japan'da mevcuttur ve hikayeyi şöyle anlatmaktadır:

İki sporcunun arasındaki dostluk, sporlarına olan tutkularının geri dönmesine ve rekabetli bir uzun mesafe yarışı için bir takım oluşturmalarına yardımcı olur.

Romanın, Ocak ile Şubat 2009 arasında bir tiyatro oyunu uyarlaması da yapılmıştır. Sorata Unno'nun altı ciltlik manga uyarlaması, 2007'de Weekly Young Jump'da başladı, daha sonra 2008'de Monthly Young Jump'a taşındı ve 2009'a kadar orada çalıştı.

 Shion Miura'nın The Great Passage (Fune wo Amu) adlı romanı, 2013 yılında Yuya Ishii'nin yönetmenliğini yaptığı ödüllü bir live-action filmine ilham kaynağı olmuştur. Film, 2013 yılında Japan Academy Prize ödülüne layık görülmüştür. 

Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları