Kaptan Tsubasa TV Animesinin Yayın Bilgileri Açıklandı
Yoichi Takahashi'nin futbol mangasının yeni uyarlaması, 2 Nisan 2018'de TV Tokyo'da başlayacak.

Yoichi Takahashi'nin  dahi futbol oyuncusu, arkadaşları ve rakipleri hakkındaki  spor mangasının yeni uyarlaması Kaptan Tsubasa'nın Japonya yayını hakkında yeni ayrıntılar açıklandı. Kaptan Tsubasa, TV Tokyo ve BS Japonya kanallarında aşağıdaki programa göre yayın yapacak:

 TV Tokyo: 2 Nisan 2018 tarihinden itibaren her pazartesi 25:35.

BS Japonya: 9 Nisan 2018 tarihinden itibaren her pazartesi 24: 30.

Kaptan Tsubasa TV Osaka, TV Aichi, TV Setouchi, TV Hokkaido ve TVQ Kyushu Broadcasting'de de yayın yapacak, ancak bu yayınların kesin ayrıntıları henüz ortaya çıkmadı. Viz Media, Kuzey Amerika ve Latin Amerika'da dağıtım lisansı aldı.

Orijinal Kaptan Tsubasa mangası,  1981 - 1988 tarihlerinde Shueisha'nın Haftalık Shōnen Jump manga dergisinde yayınlandı ve seri, en son,  şu anda Shueisha'nın Grand Jump seinen manga dergisinde yayınlanan Kaptan Tsubasa:Rising Sun dahil olmak üzere 5  manga'ya ilham kaynağı oldu. Kaptan Tsubasa daha önce 3 TV animesine, 4 tiyatro anime filmine, çoklu video oyunlarına ve sahne oyununa uyarlandı.

Yeni Kaptan Tsubasa TV anime Toshiyuki Kato tarafından yönetilecek ve David Production stüdyosunun animasyon özelliklerine sahip olacak.  Serinin hikayesi futbol dahisi Tsubasa Ozora ve onun takım arkadaşlarının büyümelerini ve antrenmanlar sayesinde gelişmelerini anlatıyor.


Kaynak: http://www.crunchyroll.com/anime-news/2018/03/02-1/captain-tsubasa-tv-anime-reveals-more-broadcast-information

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları