Kakegurui Projesi'nin 2. Sezon ve Filminde Kirari'yi Kim Oynayacak?
Öğrenci konseyi başkanı, ilkbaharda gösterime girecek live action'ın ikinci sezonunda ve filmde boy gösterecek. Peki bu kim olacak?

Live-action Kakegurui projesi için resmi Twitter hesabından, Hyakkaou Özel Akademisi'nin öğrenci konseyi başkanı Kirari Momobari'yi 2. sezon ve film için Elaiza Ikeda'nın canlandıracağı bilgisi geçildi.  

Image

Image

Ikeda, orijinal mangayı takip ettiğini ve bu rolü oynayabileceğini hayal dahi edemediğini belirtirken ikinci sezonun gelecek baharda MBS ve TBS 'Dramizm program kuşağında prömiyer yapacağını bir kez daha anımsatalım. 

Diğer oyuncular ikinci sezon ve film için yeniden yerlerini almış durumda ve kadroya Yumemi Yumemite'yi canlandırmak Sayuri Matsumura da dahil olmuş bulunuyor.

Manga, Japonya'da Temmuz-Eylül 2017 arasında yayınlanan bir TV animesine ilham verirken bu seri Şubat itibariyle Japonya dışında Netflix üzerinden izlenir hale geldi. Animenin de 2. sezonunun Ocak 2019'da başlayacağını dip not olarak düşelim. 


kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları