Kaikan Phrase Shōjo Mangası 2019'da Yeni Bir Oyun App'i Çıkarıyor
Listede bulunan isimler: Takahide Ishii, Kennosuke Iwanaga, Ryō Kikuchi, Daiki Kobayashi, Ryō Takizawa, and Arthur Lounsbery.

Mayu Shinjo'nun Kaikan Phrase'i 2019 da çıkacak spin off bir uygulamaya ilham kaynağı oluyor. Proje için resmi bir web sitesi açıldı bile ve yakın zamanda bizlere daha çok bilgi sunulacak.

                         Image

 Projenin yapımcıları uygulamada yer alacak oyuncuları 8 ağustosda açıklayacak fakat proje hakkında daha fazla bilgi edinmek için Eylül'ün 15' inde Hit Studio Tokya'da yapılacak etkinliği beklememiz gerekiyor. Yine de şöyle bir şey var ki etkinlik başvurusu bir dizi ses sanatçısını ve gelmek isteyen kişinin gelme amacını soran bir soru içeriyordu. Listede bulunan isimler: Takahide Ishii, Kennosuke Iwanaga, Ryō Kikuchi, Daiki Kobayashi, Ryō Takizawa, and Arthur Lounsbery.

Manga'da ki romantizmin merkezinde ise söz yazarı olmak isteyen bir lise öğrencisi olan Aine Yakimura ve Lucifer'ın rock müzik grubun vokalisti olan Sakuya Okouchiyi bulunuyor. Günün birinde Sakuya arabası ile Aine'ye çarpar. Sakuya ona o geceki performansa davet eder o gece Aine Sakuya'nın sahnede kazadan sonra geride kalan şarkı sözlerini kullandığını duyar. İkili birbirine tutulmuştur ancak ilişkileri geliştikçe farklı engellerle yüzleşirler.

Shinjo nun Sensual Phrase Kuzey Shojo Comic dergisinde 1997-2000 yılları arasında yayınlandı Kuzey Amerika yayıncısı ise Viz Media idi. 1999 ve 2000 yılları arasında manganın televizyon uyarlaması yapıldı ve Lucifer grubu da böylece kurulmuş oldu. Grubun asıl amacı animenin müziklerini yapmaktı. Grup 2003 yılında dağışmış olsada zaman zaman bir araya geldi.


Kaynak:ann

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları