Kadokawa Games: God Wars Future Past
GOD WARS OYUN DUYURUSU

GOD WARS

Image

Tanrı Savaşları PS4/Vita Games Ships İle Mart Ayında Batıda Piyasada

NIS Amerika çarşamba günü Kadokawa Games: Tanrı Savaşları Gelecek Geçmiş (Kadokawa Games: God Wars Future Past) adlı oyun ile ilgili duyurusunda oyunun 28 Mart'ta Kuzey Amerika'da, 31 Mart'ta ise Avrupa'da PS4 ve PS Vİta Games'de olacağını açıkladı.

Oyunun kendi web sitesinde oyun yayınlanma tarihi Japonya'da hala 2017 ilkbaharında olarak listeleniyor.Oyunun yayınlanma tarihi orijinal tarihinden Şubat'ın 23 üne alınmış durumda.

NIS Amerika oyunun PS4 ve PS Vita'da, her konsol için standart şekilde ve sınırlı sayıda piyasaya sürüleceğini söylüyor..Sınırlı sayıdaki sürümün koleksiyon kutusunda; oyun, bir sanat kitabı, bir soundtrack, 27x38 boyutlarında bir afiş, ve 3,5 inçlik bir cep aynası bulunuyor.

Image

NIS Amerika oyunu şöyle tanımlıyor: Uzun  zaman önce, güzel bir adada üç ulus vardı: Fuji, Izuma ve Hyuga. Bu adaya Mizuho derlerdi.Mizuho'da ki insanlar anlaşmazlığa düşmeyi sevmiyorlardı, atalarının ruhlarını onurlandırdılar ve doğayla uyum içinde yaşadılar. Bununla birlikte, zaman içinde toprağı biçip mahsul yetiştirmeye, metal işlemeye ve kullanmaya, savaşlarda savaşmaya, doğayı yok etmeye ve atalarının ruhlarını onurlandırmayı ihmal etmeye başladılar.

Tüm bunlar olup biterken Mizuho'nun çeşitli yerleri sel, deprem ve volkanik patlama gibi doğal afetlerden zarar gördü. Mizuho Kraliçesi Tsukuyomi, yıkıcı patlamayı durdurmak için, sevgili kızı Sakuya'yı dağa kurban etti, diğer kızı Kaguya'yı ise gelecekteki felaketler yüzünden bir bambu mühürle sınırlandırdı ( bir nevi korumaya aldı) ve kayboldu.13 yıl sonra Prenses Kaguya büyüyüp güzel bir kadın olduğunda çocukluk arkadaşı Kintero ile Fuji dağını terk etti.Bu macerada Mizuho'yu keşfetmeye ve bu keşifte hem kaderine boyun eğmeyip kendi yolunu çizmeye hem de Kraliçe Tsukuyomi'nin kararının arkasındaki gerçeği öğrenmeye karar verdi.Bu arada Kintero Prenses Kaguya'yı çıkan ayaklanmalardan koruyup kolluyordu.

Image

Oyunun estetiği, diğer oyunlardan farkı klasik Japon Yamato-e tablolarından etkilenen anime esintili karakter ve canavar tasarımlarını karıştırmış olması. Tecmo'nun eski başkanı ve şuan Kadowaka Oyunları'nın başkanı olan Yoshimi Yosuda, hikayeyi düşündü, oyunu yönlendirdi ve senaryoyu yazdı. LovePlus tasarımcısı Taro Minoboshi karakterleri tasarladı, Sawaki Takeyosu ( Devil May Cry, Steel Battalion, Okami, El shaddai: Ascension of the Metatron ) canavarları tasarladı. Enka şarkıcısı Fuyumi Sakamoto ise tema şarkısı "Toki e Koete" yi söyledi.

NIS Amerika geçen kasım ayında oyun için bir tanıtım fragmanı yayınladı.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları