Jūshinki Pandora Animesi İçin 2. Bir Tanıtım Videosu Ve Yeni Oyuncular Yayınlandı
Jūshinki Pandora'nın (Heavy Divine Unit Pandora) resmi web sitesi, animenin ikinci tanıtım videosunu ve ek oyuncularını yayınladı.

Yeni görselde yer alan metin:

 "Vaad zamanında onlar (Pandora) umutla emanet edildi."


2. PV:

Video ayrıca, Netflix'in animeyi 29 Mart'ta prömiyere çıkaracağını ve Japonya'daki anime akışını sağlayacağını belirtmiştir. Netflix, "dünya çapında bir yayın"ın da gerçekleştirileceğini de belirtmiştir. Anime, 6 Nisan'da WOWOW ve BS11'de ve 7 Nisan'da MBS'de yayınlanmaya başlayacaktır.


Yeni Oyuncular:

Yūma Uchida - Guren Din

Yūma Uchida - Guren Din

Guren Din sürekli ailesini düşünen bir subaydır.  Xianglong Krizi sırasında ailesini kaybetmiştir ve bunun sonucunda bir asker olarak savunma kuvvetlerine katılmıştır. Kaptanlık yapmaktadır. İntikam arzusuyla kendisini mücadeleye adamıştır ve öfkesi hiç sönmemiştir.

Unshō Ishizuka - Kane I. Hassan

Unshō Ishizuka - Kane I. Hassan

Kane I. Hassan, Pandora'nın omurgasıdır. O özel bir askeri şirkette yaratılan bir paralı askerdir ancak şuanda Pandora'da bir subaydır. Canlı, güçlü bir görev duygusuna sahip ve adamlarını derinden önemseyen biridir. 

Yuichiro Umehara - Jey Yun

Yuichiro Umehara - Jey Yun

Jey Yun, soğukkanlı bir kurmay subaydır. Neo Xianglong'ın bakanlık sekreteri ve Xianglong Krizi'nden bu yana Cecile'ye hizmet etmektedir. Meslektaşı ve okul arkadaşı Leon'u rakip olarak görmektedir ve reaktör olayından beri ona şüphe duymaktdır.

Ai Kayano - Cecile Sue

Ai Kayano - Cecile Sue

Cecile Sue, Neo Xianglong'u yöneten kişidir. Babasını Xianglong Krizi'nde kaybetmiştir ancak kendisi genç bir dahidir. Pandora'nın oluşumunun arkasındaki canlı bir güç olmuştur ve savunma kuvvetlerinin komutanı olmuştur.


ÖZET

Xianglong (Shanron veya Yükselen Ejderha) Buhranı 2031'de ortaya çıkmıştı ve Leon Lau baş gösteren olayların tam ortasında bulunuyordu. Kuantum Reaktörü, azalan çevresel kaynakları değiştirmek için geliştirilmiş bir gelecek nesil enerji aygıtı, infilak etti ve bilinmeyen bir enerji serbest kaldı.  Neticede küresel çevre bir gecede değişti. Yaşayan şeylerin (ayrıca insanların) ve makinelerin her biri kendilerine özgü bir şekilde evrim geçirdiler, ve H.Z.B.D (Hızlandırılmış Zekanın Biyolojik Devrimi) türünden varlıklar özellikle evrildi ve vücut buldu. Onlar yüzünden insanlık yok oluşun eşiğine sürüklendi. İnsanlar H.Z.B.D'ye karşı Ç.O.E.A (Çok-amaçlı Organik Evrim Aracı) birimleriyle birlikte savaştı.  

Xianglong Krizinden yedi yıl sonra Leon, "mutlak savunma kenti" nin kenarında vahşi doğada bulunuyor Neo Xianglong. Chloe Lau ile bir "aile paktı" altında yaşamak, kendi araştırmalarını, garip Leon ve meşgul olan Chloe BRAI'ye karşı yürütüyor. Gün boyunca, şu an geçmişi unutacakları gibi yaşıyorlar. Bununla birlikte, tehditler sonsuza dek yakınına yaklaşmaktadır.


© 2017 Shoji Kawamori, Satelight/Xiamen Skyloong Media

Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları