Jump Force Oyununa All Might Geliyor
All Might oyuna mayısta yayınlanacak olan Seto Kaiba karakteri ile beraber gelecek.

Bandai Namco Entartainment İngiltere ve Bandai Namco Entartainment Amerika'nın resmi Twitter hesaplarında Perşembe günü yaptığı açıklamada, My Hero Academia animesinden All Might karakterini Jump Force oyunu için ikinci DLC karakteri olacağını açıkladı. Karakter Yu-Gi-Oh! animesinin Seto Kaiba'sı ile Mayıs ayında oyuna gelecek.

Oyun toplam dokuz DLC karakterine sahip olacak. Ağustos ayında üç karakter daha yayınlanacak ve son üç karakter daha henüz açıklanmayan bir tarihte çıkacak. Mayıs ve Ağustos aylarında yayınlanacak olan iki ücretli DLC seti ayrıca avatar kostümlerini ve üç DLC karakteri ile birlikte becerilerini de içerecek. Ayrıca, şirket nisan ayından ağustos ayına kadar ücretsiz güncelleme yayınlayacak.

Playstation 4, Xbox One ve Steam aracılığı ile PC'de Amerika ve avrupa ülkelerinde 15 şubatta Japonya'da 14 Şubatta çıkacak bu oyunu geliştiren firma ise Spike Chunsoft.

Dragon Ball animesinin mangakası Akira Toriyama, oyun için bazı orijinal karakterler tasarladı ve oyuncular oyunda kendi avatar karakterlerini yaratabildiler. Oyunun sezon biletinde, oyuncuların dokuz DLC karakterinin tümüne erişmesini sağlıyor.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları