Jojo's Bizarre Adventure Part 5: Golden Wind Mangası Bu Ekim Ayında TV Anime Oluyor
Hirohiko Araki bugün yaptığı açıklamada, JoJo no Kimyō na Bōken: Ōgon no Kaze (JoJo's Bizarre Adventure: Golden Wind ya da Vento Aureo) mangasının bu Ekim ayında bir TV anime uyarlamasının geleceğini duyurdu.

Animenin ilk bölümü, Tokyo'daki Anyerri Salonu'nda gösterilecek ve 5 Temmuz'da Paris'teki Expo'da gösterilecektir ardından 7 Temmuz'da Anime Expo'da gösterilecektir.


(Aşağıdaki videoda 56:17'inci dakikadan itibaren duyurular verilmektedir.)

"Hirohiko Araki JoJo Exhibition: Ripples of Adventure" sanat sergisinin resmi sitesi de Perşembe günü sergide iki yeni görsel yayınladı:

ÖZET

Orjinal manga, Jotaro'nun Koichi'den gerçek adı daha sonra Giorno Giovanna olduğu ortaya çıkan Haruno Shiobana adlı bir kişiyi araştırmak üzere Napoli'ye seyahat etmesini istemesiyle başlar. Hikaye daha sonra, Passione adlı bir mafya grubunun en üst mertebesine ulaşıp ve onları onurlu bir hırsızlar grubuna dönüştürmeyi amaçlayan Giorno'nun hayatını izlemeye başlar.


Yasuhiro Kimura (Three Leaves, Three Colors) ve Hideya Takahashi (Keijo!!!!!!!!, Anonymous Noise) David Production'da seriyi şef direktör Naokatsu Tsuda ile birlikte yönetmektedirler. Yasuko Kobayashi senaryoları yazmaya devam ediyor. Takahiro Kishida (Serial Experiments Lain, Baccano!, Haikyu!!) karakterleri tasarlıyor. Shun'ichi Ishimoto animasyon direktörü ve Takahito Katayama Stand tasarımlarını yapmakta ve action animasyon direktörlüğü yapmaktadır.

Yukitoshi Hōtani prop tasarımlarını yapmaktadır. Reeki Taki, Junko Nagasaw ve Kaoru Aoki dekorlardan sorumludurlar. Yuuko Satou color key artisti, Shunichiro Yoshihara ve Megumi Kato sanat direktörüdür. Kazuhiro Yamada photography'i yönetmekte ve Kiyoshi Hirose editor olarak çalışmaktadır. Yoshikazu Iwanami ses direktörü ve Yuugo Kanno müzikleri bestelemektedir.

JoJo's Bizarre Adventure mangasının 4. Bölümünden uyarlayan JoJo's Bizarre Adventure: Diamond Is Unbreakable animesi, Nisan'dan Aralık 2016'ya kadar 39 bölümlük bir anime de yayınlanmıştır. David Production ayrıca, Thus Spoke Kishibe Rohan (Kishibe Rohan wa Ugokanai) adlı spinoff'u da uyarlamıştır. İkinci anime DVD'si, 19 Temmuz'da manganın ikinci cildi ile gönderilecektir.

Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları