Initial D'nin Mangakasından Yeni Bir Manga Geliyor!
MF Ghost adında yeni bir manga geliyor!

Toyota AR86, Eurobeat ve belki de sonu gelmeyecek bir caps okyanusu. Modern araba kültürünü çoğu insana aşılamış olan Initial D okuyucuları için gerçekten unutulmaz bir eserdir.  Şimdi sıkı durun ve kemerlerinizi bağlayın, bu efsane eserimizin mangakası Shuichi Shigeno yeni bir yarış mangası ile sahalara dönüyor!

MF Ghost adında olacak mangamız Kodansha'nın Young Magazine dergisinin geçen haftaki sayınında okuyucularına sunuldu. 

Mangamız 2020 yılındaki Japonya'da, otomatik arabaların insan kullanımlı arabaların yerini aldığı bir zamanda geçiyor. Sonuç olarak kazalarda %87 oranında bir azalma meydana geliyor. Fakat bu dünyada MFG adı verilen, toplu yollarda yapılan ve pilotların yönettiği arabalar kullanılan bir yarış dönmektedir. Beyaz bir Nissan GT-R kullanan kahramanımız Aiba Jun, Kanata Livington adlı yarışçı bir kızın kalbini çalmak için yarışmayı kazanmak istemektedir.

Bu otomatik araba olayı ilk defa anime/manga da görülen bir şey değil. Daha önce Urambo Tauro'da ex-Driver isimli eserinde böyle bir konuya girmişti.

Bakalım bu manga biz okuyuculara neler yaşatacak ? He bu arada söylemeden geçemeyeceğim: EUROBEAT'Lİ BİR ANIME ADAPTASYONU GELMELİ KESİNLİKLE!

Amacı olan bir tembel. Amacına ulaşmak için üşenmekten hiç çekinmez!

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları