Inio Asano, Reiraku Mangasını Sonlandırıyor!
Manga, 5 aylık macerasının sonuna geldi.

Inio Asano'nun Cuma günü Twitter hesabından yaptığı açıklamaya göre, Shogakukan şirketinin Big Comic Superior dergisinde yayınlanan Reiraku (Downfall) mangası, bir sonrakı sayıda final bölümüyle çıkacak. Bu yılın 16. sayısı, 28 Temmuz'da satışa sunulacak. Asano ayrıca Reiraku mangasının derlenmiş sayısının 2017'nin sonbahar sezonunda çıkacağını belirtti.

Konu olarak kalbi bitkin olan yalnız bir manga sanatçısının başıboş ruhunu işleyen Reiraku mangasının yaratıcısı Inio Asano, ilk sayıyı Mart'ın 10. gününde yayınlamıştı.

Inio Asano

Viz Media halihazırda Asano'nun önceki serileri olan Solanin ve What a wonderful world! adlı mangaların basımını üstlenmiştir. Şu anda ise Inio Asano'nun en ünlü çalışmalarından olan Oyasumi Punpun adlı manganın yayıncılığını yapmaktadır. Fantagraphics Books ise 2014 yılında yetenekli yazarın korku türündeki mangası Nijigahara Holograph'ın yayıncılığını yapmıştır. Daha önce bir çok ünlü manga için çalışmış olan Vertical Comics de geçen yılın Ocak ayında Asano'nun A Girl on the Shore mangasının basımında rol oynamıştır. Dead Dead Demon's Dededededestruction ise boşlukta olmasına rağmen devam etmekte.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları