İlk Yabancı Kadın Pro Shogi Oyuncusu Kısa Animeye İlham Verdi
Resmen, bir başarı hikayesi!

Otsuka Pharmaceutical Co., Japonya'da Shoze Derneği'nde tam profesyonel statüye sahip ilk Japon olmayan Polonyalı profesyonel shogi oyuncusu Karolina Styczyńska hakkında "Susume, Karolina" (Go, Karolina) isimli kısa animeyi yayınladı. Video, şirketin CalorieMate isimli besin enerji atıştırmalıklarını tanıtıyor ve 15 ila 30 saniyelik sürümlerde sunuluyor. Videoda minimal bir diyalog var, ancak Japonca ve İngilizce altyazılar, Styczyńska'nın videodaki hikayeyle ilgili açıklamasını sunuyor.

Kısa versiyonlar, "Hayallerine yürü" ifadesini kullanıyor.

Kısa serilerin arkaplan sanatından sorumlu olan Polonyalı animatör Mateusz Urbanowicz, Studio Colorido'da (Typhoon Noruda, penguin highway) kısa filmi yönetti. Kısadan fragman Nisan ayında piyasaya sürülmüştü.

Image

Styczyńska, shogi ile ilk Naruto'da tanıştı ve oyunu incelemeye başladı; kendini shoi web sitesi 81Dojo aracılığıyla eğitti. Kadın profesyonel oyuncu Madoka Kitao, Styczyńska'nın yeteneklerinden etkilendi ve 2011 yılında Tokyo'da shogi oynamak için onu davet etti. Styczyńska, Polonya'daki üniversiteden mezun olduktan sonra, 2013 yılında Japonya'ya taşındı ve Yamanashi'deki Yamanashi Gakuin Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrencisi oldu. 

Styczyńska resmi olarak Şubat 2017'de 44. Kadınlar Meijin turnuvasındaki galibiyetinden sonra 2-kyū unvanını kazanır ve sonrasında tam profesyonel statüsüne sahip, ilk Japon olmayan kişi ünvanını aldı. Nisan 2017'de kadınların 1-kyū shogi sıralaması kazanmıştır. Geçtiğimiz Mart ayında Styczyńska Tokyo'ya taşındı.

CalorieMate geçtiğimiz Ağustos ayında, Yūichi Nakamura ve Tomokazu Sugita ile seslendirme için anlaşmıştı. Snack markası, ayrıca 2014 yılında bir dizi parodi anime kısaları için flash animatör Frogman ile de işbirliği yapmıştı.



kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları