How NOT to Summon A Demon Lord Animesi İçin Yeni Bir Tanıtım Videosu Ve Görsel Yayınlandı
Yukiya Murasaki'nin How NOT to Summon A Demon Lord adlı light novel serisinin TV anime uyarlamasının resmi web sitesi, bugün yeni bir tanıtım videosu ve yeni bir görsel yayınladı.

OP: "DeCIDE" - SUMMONARS 2+ 

ED: "Saiaku no Hi demo Anata ga Suki" (I Like You Even on the Worst Day) - Yū Serizawa


Karakterler:

Azumi Waki - Rem Galleu, Yū Serizawa - Shera L. Greenwood, Masaaki Mizunaka - Diablo

Yumi Hara - Alicia Crystella, Rumi Okubo - Sylvie, Emiri Katō - Edelgard

Atsumi Tanezaki - Klem, Sayaka Senbongi - Celestine Baudelaire, Yūka Morishima - Mei

Anime, 5 Temmuz'da saat 09: 30'da AT-X'de, Tokyo MX'de saat 10:00'da, BS Fuji'de saat 24: 00'te ve Sun TV'de saat 26:00'da  (yani 6 Temmuz saat 2:00) prömiyer yapacaktır.

Yūta Murano (Brave Beats, Dream Festival!) animeyi yönetmektedir. Kazuyuki Fudeyasu senaryodan sorumludur. Shizue Kaneko karakterleri tasarlamaktadır. Yuki Nishioka baş animasyon direktörü olarak görev yapmaktadır. Yuki Miyamoto, yaratık tasarımcısı ve aksiyon animasyonu yönetmeni olarak görev yapmaktadır. Natsuko Otsuka, color key sanatçısı ve Kusanagi, arka planlardan sorumludur. Teppei SatōAsahi Production Shiraishi Studio'da fotoğrafçılık yönetmenidir ve Satoshi Motoyama, sesi Half HP Studio'da yönetmektedir.

J-Novel Club romanı İngilizce olarak yayınlamaktadır ve hikayeyi şöyle anlatmaktadır:

MMORPG Cross Reverie'de Takuma Sakamoto o kadar güçlüdür ki diğer oyuncular tarafından "Maou" (The Demon King) unvanına layık görülmüştür. Bir gün, başka bir dünyaya çağırılır – ancak görüntüsü oyunda göründüğü görüntü ile aynıdır. Orada, iki kız ile karşılaşır ve ikiside "Ben gerçek Summon ustasıyım"  diye kendilerini tanıtırlar. Onu kendi Summon'larına çevirmek için bir "Köleleştirme Ayini" gerçekleştirirler ancak o an Takuma'nın pasif güçleri <> aktif hale gelir. Böylece, kendine özgü yeteneği "Magic Reflection" kullanır ve kızları kendi kölelerine çevirir. Takuma en güçlü büyücü olmasına rağmen başkaları ile nasıl konuşulacağı hakkında hiçbir fikri yoktur. İşte o zaman bir seçim yapar: oyundaki kişiliğine göre hareket etmek.

“Şaşırtıcı? Fakat tabii ki ... Ben Diablo'yum, bilinen ve korkulan Şeytan Lordu Diablo'yum! "

Böylece, yeryüzünü titreten güçlü bir Şeytan Lordu'nun (ya da en azından öyle birisi gibi davranan birinin) başka bir dünyayı ele geçirme hikayesi başlar!

Kodansha Aralık 2014'te ilk romana ait illüstrasyonları yayınladı ve geçtiğimiz Ağustos ayında sekizinci cildi yayınladı. Dokuzuncu roman, 30 Ocak'ta yayınlanacaktır. J-Novel Club, geçtiğimiz sene bir e-kitap olarak ilk romanı yayınladı.

Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları