How much heavy dumbbells can you lift? Mangası TV Anime Oluyor
Yabako Sandrovich ve MAAM'ın bu yaz başlaması planlanan TV anime "How much heavy dumbbells can you lift?"i duyurmak üzere Çarşamba günü bir web sitesi açıldı.

"Vücut geliştirme komedisi" yemek yemeyi seven bir liseli olan Hibiki Sakura ve kas fetişi, güzel ve karizmatik öğrenci konseyi başkanı Akemi Sōryūin hakkındadır. Kadro hikayeyi şu şekilde özetlemektedir:

“Hibiki… Yine mi şişmansın sen?”

Bir arkadaşın, yemek yemeyi seven bir liseli kız olan Hibiki Sakura'nın kalbine bıçak gibi saplanan acımasız sözleri. Hibiki yaz tatilinde zayıf olabilmek için diyet yapmaya karar verir ancak tek başına egzersiz yapmaya devam edemiyordu. Bu Hibiki'nin kendini bir spor salonunda bulmadan önceki haliydi! Spor salonuna katıldıktan sonra Hibiki, güzel ve bir o kadar da karizmatik olan öğrenci konseyi başkanı Akemi Sōryūin ile tanışır ve yoğun ama bir o kadar da eğlenceli bir ağır egzersiz dünyasına adım atar.

Ai Fairouz Hibiki Sakura'yı ve Sora Amamiya Akemi Sōryūin'i seslendirecektir.

Mitsue Yamazaki (Tada Never Falls in Love, Monthly Girls' Nozaki-kun) Doga Kobo'da animeyi yönetiyor ve Fumihiko Shimo (New Game!) serinin senaryolarından sorumludur. Ai Kikuchi (New Game!) karakterleri tasarlıyor ve Silver Man Gym projenin takdimini yapmaktadır.

Henüz yeni birer manga sanatçısı olan Yabako Sandrovich ve MAAM, mangayı Shogakukan'ın web manga sitesi Ura Sunday ve Shogakukan'ın Manga ONE uygulamasından 2016 yılında başlattılar ve Shogakukan, 18 Ocak Cuma günü altıncı cildi yayınlayacaktır.

Yabako Sandrovich'in Kengan Ashura adlı mangası da ayrıca bir TV animeye ilham kaynağı olmuştur.

Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları