Hisone and Masotan TV Animesi İçin Ana Görseller Yayınlandı
Shinji Higuchi, Mari Okada ve BONES'in orjinal yapımı 12 Nisan 2018'de TV Tokyo ve diğer kanallarda yayınlanacak.

Yeni ana görselde, Özel Savunma Gücü'ne katılan ve bir ejderhayla karşılaşan genç bir pilot hakkında olan  orijinal TV animesi olan Hisone ve Masotan'da kendilerini uçaklar gibi gizleyen ejderhalar tasvir ediliyor. Ayrıca, Hisone ve Masotan için açılış ve bitiş tema şarkısını seslendirecek sanatçılar belli oldu.

Açılış teması "Shōjo wa Ano Sora o Wataru" (Gökyüzünü Kaplayan Kız) başlığı altında Riko Fukumoto tarafından seslendirilecek. "Le temps de la rentree ~ Koi no Ieji (Shingakki) ~" başlıklı bitiş teması ise D Pie tarafından seslendirilecek.

Karakter Seslendirmeleri:
Hisone Amakasu - Misaki Kuno

Nao Kaizaki - Tomoyo Kurosawa

El Hoshino - Mari Kawase

Liliko Kinutsugai - Satomi Arai

Mayumi Hitomi  Kaori Nazuka

Animenin resmi web sitesi Hisone ve Masotan'ın hikayesini şöyle açıklıyor:

"Dürüst ve saf Hisone Amakasu, çaylak bir Özel Savunma  yetkilisidir. O bazen masum kelimelerle istemeden insanları incitiyordu ve insanlarla mesafeyi korumak umuduyla Özel Hava Savunma Ekibi'ne katılmaya karar verir.Bu karar, hayatını derin biçimde değiştiren bir karşılaşmaya yol açar. Tabanda gizlenmiş bir ejderha Hisone'u pilot olarak seçti. Hisone ile gökyüzüne çıktığında, bir ejder pilotu olmak kaderi kararlaştırıldı. Ejderhaların dünyanın geleceği için bir anahtara sahip olduğu söyleniyor ..."

Hisone ve Masotan, Shinji Higuchi ve Hiroshi Kobayashi tarafından yönetilmektedir ve hikaye Mari Okada tarafından yazılmaktadır ve BONES stüdyosu animasyon yapımını üstleniyor .Anime 12 Nisan 2018'de Japonya'da Tokyo MX, BS Fuji ve Gifu Housou'da başlayacak.

Kaynakhttp://www.crunchyroll.com/anime-news/2018/03/10/dragons-disguise-as-jets-in-hisone-and-masotan-tv-anime-key-visual

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları