Hiroyuki Shoji'nin Gokko Mangası Live-Action Filmi Oluyor
Rakuei-sha çarşamba günü yaptığı açıklamada, Hiroyuki Shoji'nin Gokko (Pretend) adlı mangasının bir live-action filmine uyarlanacağını duyurdu.

Film, 20 Ekim'de Japonya'da başlayacaktır.

ÖZET

Manganın hikayesi, isimsiz 30 yaşındaki bir adamın, apartman dairesinde fiziksel istismar belirtileri olan yalnız bir kız bulmasıyla başlar. Kızı "kaçırır" ve ona Yoyoko isimini verir böylece kahramanımızın sahte bir baba-kız ilişkisi olarak adlandırdığı ilişki başlar.


Filmde komedyen Junia Chihara, filmin Shiromiya adlı ana kahramanını canlandıracaktır ve Nanaka Hirao, Yoyoko'yu canlandıracaktır. Filmde ayrıca Yuka, Chisun, Fumika Shimizu, Taisaku Akino, Hideo Nakano ve Renji Ishibashi de yer alacaktır.

Naoto Kumazawa (live-action Kimi ni Todoke) filmi yönetmektedir ve indigo la End filmin tema şarkısı "Hokorobi Gokko" (Make-Believe Tear)ı seslendirmektedir.

Hiroyuki Shoji, Mayıs 2010'da Shueisha'nın Super Jump dergisinde mangayı yayınlamaya başladı ve Aralık 2011'de Super Jump Premium'a taşındı. Manga, Eylül 2012'de sona erdi. Shueisha, manga için üç derlenmiş kitap cildi yayınlanmıştır.

Hiroyuki Shoji, 20 Ekim 2016 tarihinde vefat etti. 1997'de Chiba Tetsuya ödülünü kazandı. İlk serisi Ichabod no Seikatsu'yu 2000'den 2002'ye kadar Kodansha'nın Afternoon dergisinde serileştirdi. 10-sai Kaa-san ve Zassō Kazoku mangası, öldüğü sırasında devam ettiği için bitmemiş olarak yarıda kalmıştır.

Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları