Hataraku Saibo Mangasına Spinoff Geliyor
Katil T hücresi ile ilgili olacak olan manga Kanna Kurono ve Mio Izumi tarafından hazırlanacak.

Perşembe günü Kodansha'nın Bessatsu Friend dergisinin resmi websitesi Akane Shimizu'nun Hataraku Saibo mangasına yeni bir spinoff'un geleceğini duyurmuştu. Hataraku Saibo Friend adlı spinoff mangası cumartesi günü(bugün) yayımlancak olan Şubat sayısı ile başlayacak. Manga ilk ay 2 bölüm yayımlayacak. Hikayeyi Kanna Kurono kaleme alacak ve çizimler Mio Izumi tarafından yapılacak.

Manga normalde başkalarına ve kendisine katı olan ama boş zamanında eğlenmek isteyen bir Katil T hücresini konu alacak. Bu hücre hem arkadaş edinmek isterken hem de korkutucu imajını korumak istiyor.

Shimizu'nn orijinal Hataraku Saibo mangası Mart 2015'de Kondansha'nın Monthly Shonen Sirius dergisinde yayımlanmaya başladı. Kondansha manganın 5. ciltini 2017'nin kasım ayında bastı.

Manga Kono Manga ga Sugoi! 2016 da erkek okuyucular için grafik romanlar arasında birinci oldu. Haruyuki Kichida Nisan 2017'de, Nakayoshi'da Hataraku Saikin(Çalışan Bakteri) spinoff mangasını yayımladı. Moe Sugimoto Temmus 2017'de de Hatarakanai Saibō(Çalışmayan Hücreler) adlı başka bir spinoff mangası yayımladı. Ve Shigemitsu Harada ile Issei Hatsuyoshi ise geçtiğimiz haziran ve ekim(ikinci kısmı) Hataraku Saibō BLACK(Çalışan Hücreler SİYAH) adlı sigara içen birinin vücudunu konu alan bir spinoff yayımladı.

Kaynak: AnimeNewsNetwork

Disqus adım "serinuma(doppuri)", yorumlarda o adla görebilirsiniz。(^ ω ^)

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları