Harukana Receive Animesinden Açılış Ve Kapanış Tema Şarkısı Hakkında Bilgiler Geldi
Kana Yūki, Saki Miyashita 6 Temmuz'da prömiyer yapacak anime için açılış tema şarkısını seslendiriyor.

Nyoijizai'nin Harukana Receive mangasının TV anime ekibi, açılış ve kapanış tema şarkısı sanatçılarını ve şarkı başlıklarını Cumartesi günü açıkladı. Kana Yūki ve Saki Miyashita, sırasıyla karakterleri Haruka Ōzora ve Kanata Higa olarak "FLY two BLUE" adlı açılış tema şarkısını seslendiriyorlar. Ekip Cuma günü şarkıyı önizleyen tanıtım videosu yayınladı.

Oyuncular Kana Yūki, Saki Miyashita, Atsumi Tanezaki ve Rie Suegara kendi karakterleri ile "Wish me luck!!!" isimli kapanış tema şarkısını performe edecek. 

Anime, 6 Temmuz  saat 9:00'da AT-X'de prömiyer yapacak, ardından Tokyo MX (Japonya saati ile) 25: 40'da yayınlanacak . Ayrıca, anime TV Aichi, Sun TV, Ryukyu Broadcasting Corporation, KBS Kyoto, TVQ Kyushu Broadcasting Co., Ltd. ve BS 11'de ve d Anime Store (Docomo Anime Store) ve AbemaTV'de yayınlanacak.

Haruka Ōzora rolünde Kana Yūki
Kanata Higa rolünde Saki Miyashita
Claire (Kurea) Thomas rolünde Atsumi Tanezaki
Emily (Emiri) Thomas rolünde Rie Suegara
Narumi Tōi rolünde Miyuri Shimabukuro
Akari Ōshiro rolünde Chisa Kimura

Toshiyuki Kubooka (Berserk: The Golden Age Arc), C2C'de animeyi yönetiyor ve Touko Machida senaryoyu yazıyor ve düzenliyor. Takeshi Oda (Onee-chan ga Kita, Tenchi Muyo! Ryo Ohki 4) karakter tasarımı ve baş animasyon yönetmeni olarak görev yapıyor. Akiko Fujita, HALF H · P STUDIO'da ses yönetmenliği yapıyor. Rasmus Faber Kadokawa'da müzikleri besteliyor.

Seven Seas Entertainment, manganın lisansını aldı ve Temmuz ve Ekim aylarında ilk iki cildi yayınlamayı planlıyor. Şirket hikayeyi şöyle anlatıyor:

 "Lise öğrencisi Haruka Okinawa'ya taşınırken, evlerinin hemen önündeki kumsala aşık olur ve kuzeni Kanata ile bir voleybol takımı kurar. Ancak, çok kısa olduğu için, Kanata, voleyboldan vazgeçer.  Haruka, turnuva başlayana kadar onun spora tekrar başlamasını sağlayabilecek mi?"

Nyoijizai, Ağustos 2015'te Houbunsha'nın Manga Time Kirara Forward dergisinde mangayı başlattı. Beşinci derlenmiş cilt 12 Nisan'da yayınlandı.

Kaynak: https://www.animenewsnetwork.com/news/2018-06-09/harukana-receive-anime-cast-perform-opening-ending-theme-songs/.132659

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları