Gurme TV Animesi Shin Chūka Ichiban!'nın Yeni Tanıtım Videosu
Etsushi Ogawa'nın yemek mangasının en yeni anime uyarlamasının ana görseli de yayımlandı.

Etsushi Ogawa'nın Çin'deki en iyi yemeği pişirmeyi hedefleyen genç bir oğlanı konu alan manganın yakında gelecek olan anime uyarlaması, Shin Chūka Ichiban! animesinin yeni görseli ve tanıtım videosunda yemek pişirmek bir yarışma.

Manganın konusu

Hükümdarın zayıfladığı ve ülkenin kaosa sürüklenmesine yakın olduğu Çing (Qing) Hanlığı döneminde 19. yüzyıl Çin’inde geçmektedir. Ayrıca ‘Pişirme Savaşları Dönemi’ olarak da adlandırılan kurgusal bir dönemdir. Farklı pişirme tarzlarının denendiği ve herkesin elinden geleni yaparak Çin’in en iyi şefi olmak için yarıştığı bir dönemdir. Yüksek kademeli bir şefe hakaret etmenin ya da birini pişirme konusunda kandırmanın sonucunda ve bir şefi taklit ederek onun haklarını gasp etme sonucunda da insanlar hapse kadar düşebilirlerdi. Şefler, saygı ve hatta güç kazanabilmek için birbirleri ile kıyasıya rekabet ederler ve hatta bu uğurda her şeyleri kaybetmeyi göze alırlardı. Çin, dört ana bölgeye sahiptir: Pekin, Szechuan, Şangay ve Guangdong’dur. Hikâyenin başlangıcı ise Szechuan’da Mao’nun doğması ile başlıyor. Mao, annesi Pai’nin ölümünden sonra ‘Mutfağın Perisi’ olarak adlandırıldı ve annesinin restoranında Usta Şef unvanını alabilmek için Süper Şef oldu. Ancak Usta Şef olmadan önce, annesi gibi efsanevi bir şef olma umudu ile birçok şeyi öğrenmek için Çin seyahatine devam ediyor. Yolculuk boyunca da, harika dostlar ve azılı düşmanları ile karşılaşıyor.

Orijinal Shin Chūka Ichiban! mangası Kodansha'nın Weekly Shōnen dergisinde yayımlandı. 

Shin Chūka Ichiban! tv animesi Itsuro Kawasaki tarafından yönetilecek ve yapımı Production I.G üstlenecek. Yeni serinin yayım tarihi henüz belirlenmedi.


Resmi Websitesi

Kaynak: Crunchyroll

Disqus adım "serinuma(doppuri)", yorumlarda o adla görebilirsiniz。(^ ω ^)

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları