Gundam: The Witch From Mercury Animesi , Ana Dizide İlk 'Kadın Kahramanını' Gözler Önüne Seriyor
Diziye ait yeni kesit, görsel ve mobil kostümler ortaya çıktı.

Bandai Namco Group, Salı günü Gundam Konferansı sırasında yedi yıl içinde  yeni Gundam televizyon anime dizisi olan Mobile Suit Gundam: The Witch From Mercury (Kidō Senshi Gundam: Suisei no Majo) için yeni bir kesit video ve görselini ortaya çıkardı. Video, ana Gundam televizyon anime dizisindeki ilk "kadın kahraman" olan anime'nin kahramanı ve mobil kostümü Gundam Aerial'ı gösteriyor.







 

 

 

 

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Konferansta Mobile Suit Gundam: The Witch From Mercury Prologue adlı anime için bir karakter geçmişine dönük proje ayrıca  ortaya çıktı. Bandai Namco, karakter geçmişini Gundam Lfrith (aşağıda soldaki  resim) ve Beguir-Beu (aşağıda sağdaki resim) dahil olmak üzere kendi hikayesini ve mobil takımlarını içerecek tam takır bir proje olarak nitelendirdi.

 

Karakter geçmişi projesi bu yaz başlayacak ve ilk olarak Gundam Fabrikası Yokohama'da (gerçek boyutuyla hareketli Gundam heykelinin bulunduğu yer), Tokyo'nun Odaiba'daki gerçek boyutlu Gundam Tek Boynuzlu At heykeli, Şangay'daki gerçek boy Özgürlük Gundam heykeli, gerçek boyutlarında RX-93ffv Gundam'da başlayacak Fukuoka'daki heykel ve Bandai Namco Group'un planlanan Gundam Metaverse projesinde yaklaşmakta olan Gundam Üssü Sanal Dünyası. Proje daha sonra Japonya ve dünyadaki etkinliklerde daha sonraki bir tarihte başlayacak.

Yeni ortaya çıkan üç mobil takım elbise için yüksek Dereceli 1/144 ölçekli modeller zaten üretimde.



Bandai Namco şirketinin Baş Gundam Sorumlusu Koji Fujiwara, geçen  Eylül ayında anime'nin ilk duyurulduğu "Dai 2-kai Gundam Konferansı" etkinliğinde, "Genç nesillerin dahi destekleyeceği bir çalışma yaratmayı hedefliyoruz." Ayrıca "Her zamankinden daha büyük gelişmeler yapıyoruz." diye ekledi.

Dizi, Mobile Suit Gundam: Iron-Blooded Orphans'dan bu yana imtiyazlı gösterimlerdeki ilk yepyeni televizyon anime dizisi olacak. İlk sezonun ilk gösterimi 2015 yılı Ekim ayında yapıldı ve 25 bölüm olarak yayınlandı ve ikinci sezonun ilk gösterimi 2016 yılı Ekim ayında yapıldı ve ayrıca 25 bölüm  yayınlandı.

Anime, Ekim ayında Nichi-5  sırasında pazar günleri saat 5: 00'de JST'DE (4: 00 EDT / 3:00 EST) MBS / tbs'nin istasyon ağında ilk gösterim yapacak.

I’m not afraid of death. I’m an old physicist. I’m afraid of time.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları