God Eater Resonantoka Gekijō Kısası, Episode 00 İsimli Bir Video Yayınladı
Yeni bölümler, God Eater Resonant Ops'in de yer aldığı mobil uygulamada yayınlanacak.

Bandai Namco Entertainment, "God Eater Resonantoka Gekijō" (God Eater Reso-Something-or-Other Theater) kısa anime serisi için episode #00 isimli bir video yayınladı.

Paraco Sasahara animeyi yönetirken senaryonun düzenlenmesinden de sorumlu olacak. Passione ve Creators in Pack seriyi anime ederken DMM.futureworks ile animasyon konusunda işbirliği içerisinde olacaklar. Katsuzo Hirata karakterlerin animasyonlarını tasarlarken Taichi Hatanaka da animasyon prodüktörü olarak ekipte yer alacak. 

Animenin oyuncuları: 

* Hiro Shimono, Reo Kamiki
* Naomi Ōzora, Rio Kamiki
* Kana Asumi, Erina
* Daiki Yamashita, Alek
* Yu Kobayashi, Sera
* Maaya Uchida, Tiona rolünde.

Anime, Bandai Namco Entertainment'ın God Eater Resonant Ops isimli akıllı telefonda yayınlanacak (bu bahar iOS ve Android cihazlarda indirilebilir olacak) rol-yapma oyunundan uyarlanıyor. Animenin geri kalanı uygulama içerisinde yayınlanacak. 

Oyun ücretsiz ve oyun-içi ekstra ödemelere tabi olacak. Oyun, 2078 yılında God Eater 2 Rage Burst'tan dört yıl sonra, Fenrir Genel Merkezine doğru "at long last" ayarını hareket ettiriyor. 

kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları