God Eater 3'ün Çıkacağı Onaylandı
Her ne kadar çok kısıtlı bilgi verilmiş olsa da bu da bir şey diyoruz

    Bandai Namco Entertainment Amerika cumartesi günü aksiyon ve rol yapma oyunu olan God Eater 3'ün piyasaya çıkacağını bildirdi

Bandai Namco Entertainment oyunun destekleneceği konsolları belirtmese de dün yayınlanan videonun kaynak kodunda listelenen anahtar kelimeler arasında "PlayStation 4","XboxOne" ve "PC" yer alıyor.

Şirket oyunu tanımlarken aşağıdaki gibi açıklamış efendim buyurun:

Dünya artık bizim bildiğimiz evimiz olmaktan çok uzaklaşmıştır. Sadece tüketmek için yaşayan Aragamiler her nereye giderlerse yıkımın ve sefaletin tohumlarını oraya atmaktadırlar. Bu canavarların üstesinden gelmeleri için seçkin bir grup kahraman diyeceğimiz 'God Eaters' (tanrı yiyen demek ne kadar doğru bilemesem de)çağrılır. Bu ekibin üyeleri ise kendilerine birtakım yetenekler ve silahlar ihsan edilmiş bireylerdir. Ellerindeki silahlar Oracle Hücreleri tarafından tehditkar Aragamileri ortadan kaldırmak amacıyla alın teri çalışmanın ve araştırmanın ürünü olarak verilmiş işe yaradığı bilinen tek ve yegane silahlardır. Bu gelişmeler devam ederken yeni bir görev daha odak noktası haline gelmektedir ki karanlık ve aydınlık arasındaki çizgi hiç bu kadar ince olmamıştır. Çevrelerindeki savaş onları sarıp sarmalayan hiddetini artırırken, God eaterların ruhlarını bağlayan lanetli zincirleri kırıp özgürleşmenin vakti gelmiştir. 

   Bandai Namco Entertainment ayrıca God Eater Resonant Opssmartphone rol yapma oyunun haberini verdi. God Eater Online, sektördeki ilk akıllı telefonlar için MMORPG oyunu Japonya'da Şubat ayında gösterime girdi.

God Eater oyunu 2015 yılında onüç bölümlük bir televizyon animesine ilham kaynağı olmuştu. Aniplex of America animeyi ingilizce altyazılı olarak Blu-Ray disklerde iki parça halinde Kasım 2016 ve geçtiğimiz Ocak ayında sunmuştu.

Kaynak www.animenetwork.cc

2011-2017 GAÜN Elektrik-Elektronik Müh.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları