God Eater 3 Oyunun Hikayesi Yayınlandı
Oyun 13 Aralık'ta Batı'da 8 Şubat'ta Japonya'da piyasada olacak.

Bandai Namco Entertainment America, Pazartesi günü God Eater 3 oyunu için bir hikaye fragmanı yayınladı.

Oyun, PlayStation 4 için 13 Aralık'ta Japonya'da piyasaya çıkacak. Oyun, yeni bir karakter olan Yūgo Pennywort'a (Tomokazu Seki tarafından seslendirildi) sahip olacak. Ufotable anime stüdyosu açılış jeneriği için geri dönüyor.

Oyun 8 Şubat'ta Kuzey Amerika ve Avrupa'da piyasada olacak. Batı'da oyun PlayStation 4 ve PC'de mevcut olacak. Oyun hem İngilizce hem de Japonca sesi olacak.

Bandai Namco Entertainment, God Eater 3'ü şöyle tanımlıyor:

Dünya artık bildiğimiz eve benzemiyor. Aragami, sadece tüketmek için yaşayan korkunç canavarlar, karşılaştıkları her yerde bir yıkım ve sefalet yolunu çiziyorlar. Bu tehdidin üstesinden gelmek için God Eater olarak bilinen elit bir grup kahraman, insanlığı kurtarmak için çağrılır. God Eater'lar, güçlü yeni God  Arc'ları, Oracle Hücreleri tarafından desteklenen özel silahlar ve canavarca Aragami'yi tahrip edebilecek tek bilinen silahlar edinme yetisine sahip olan bireylerdir. Ancak, başka bir görev odağı haline geliyor; God Eater'lara bir şey oluyor ve ışık ile karanlık arasındaki çizgi hiç bu kadar zayıf olmamıştı. Tanrı Yiyenlerin ruhlarını birbirine bağlayan lanetli prangalardan kurtulmaya başlamanın zamanı geldi.

God Eater oyunu markası, 2015 yılında 13 bölümlük bir televizyon dizisine ilham verdi. Amerika'nın Aniplex'i, Kasım 2016 ve Ocak 2017'de iki sette Blu-ray Disc'te İngilizce dublajlı bir anime yayınladı.


Kaynak:ann

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları